پاکورا
  • پاکورا
  • پاکورا
  • پاکورا
  • پاکورا
پاکورا
  • پاکورا
  • پاکورا
  • پاکورا
  • پاکورا
پاکورا
  • پاکورا
  • پاکورا
  • پاکورا
  • پاکورا
پاکورا
  • پاکورا
  • پاکورا
  • پاکورا
  • پاکورا

توضیحات

پاکورا یکی از غذاهای هندی محسوب می شود و مانند سایر غذاهای هندی طعم تندی دارد. از مواد موجود در این غذا آرد سفید و آرد نخود ،فلفل سبز تند، سبزیجاتی مانند گشنیز ،شوید ،تره فرنگی و ادویه هایی مانند زردچوبه و نمک است. در این پیش غذا از بکینگ پودر هم استفاده می شود. همان طور که می دانید استفاده از بکینگ پودر باعث پف کردن خمیر و زیاد شدن حجم آن می شود. همانطور که گفتیم یکی از سبزیجاتی که در پاکورا استفاده میشود شوید است. شوید خواص متعددی دارد از جمله اینکه در درمان سرفه و بهبود تنگی نفس موثر است. علاوه بر آن ضعف معده و کبد و طحال را از بین میبرد. استفاده از شوید برای برطرف شدن درد مفاصل بسیار مفید است. درد شکم را تسکین داده ،انسداد روده را از بین می برد و یک هضم کننده قوی است. در پاکورا از زردچوبه به عنوان ادویه استفاده می شود. زردچوبه اصولا در غذاهای ایرانی یک پایه ثابت به شمار میرود. البته در آشپزی سایر ملل هم این قضیه تا حدود زیادی صدق می کند. زردچوبه خواص مفیدی برای بدن دارد و به سلامت مغز و بدن کمک میکند. زردچوبه یک ضد التهاب و آنتی اکسیدان به حساب می آید اما جذب آن توسط جریان خون چندان زیاد نیست و برای اینکه جذب آن توسط بدن آسانتر باشد بهتر است که این ادویه همراه با فلفل سیاه مصرف شود. مصرف فلفل سیاه در کنار زردچوبه باعث افزایش جذب زردچوبه توسط بدن می شود. همچنین زردچوبه در کاهش دادن خطر بروز بیماریهای قلبی هم موثر است و خاصیت ضد سرطانی دارد و حتما باید اشاره کرد که برای التهاب مفاصل خاصیت درمان کنندگی دارد ضد افسردگی است و به پیشگیری و درمان آلزایمر کمک می کند و روند پیری و بروز بیماری های مرتبط با افزایش سن را کند می کند. از انواع دیگر پیش غذا می توان به : قارچ سوخاری ، بورک گوشت ، میگو پفکی ، سمبوسه و فلافل اشاره کرد

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در ابتدا باید آرد نخود ،آرد سفید، بکینگ پودر و زردچوبه را با هم مخلوط کنید.
  • گام 2سپس مقداری آب اضافه کنید.
  • گام 3مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • گام 4پیاز و فلفل سبز تند را ریز کرده و به مواد اضافه نمایید.
  • گام 5سبزیجات را ریز کرده و به مواد اضافه نمایید
  • گام 6مجمدد تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایع یک دستی به دست آید.
  • گام 7سپس هر بار یک قاشق غذاخوری از مایه آماده شده را داخل روغن بریزید و سرخ کنید.

مواد لازم:

  • آرد سفید: 1/4 لیوان
  • آرد نخود: 3/4لیوان
  • گشنیز: 1/4لیوان
  • شوید: 1/4لیوان
  • تره فرنگی: به مقدار لازم
  • بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
  • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • آب: 1/3 لیوان
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir