بهتر است به جای سرخ کردن پیاز ، آن را در روغن کمی تفت دهید.
استفاده از انواع جوانه زده حبوبات علاوه بر پیشگیری از نفخ و ناراحتی های گوارشی میزان دسترسی به مواد مغذی را چندین برابر می کند.
حبوبات را حداقل 6 تا 8 ساعت قبل از مصرف خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.
حبوبات را قبل از اضافه کردن به غذا حتما جداگانه بپزید.
مغز گردوی پودر شده را حتما در ظرف تیره و در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا از اسکیداسیون اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در آن جلوگیری شود و یا آن را تا لحظه مصرف در پوسته چوبی آن نگه دارید.
حتما از کشک پاستوریزه ، کم نمک و کم چربی استفاده شود.
این غذا وعده مناسبی برای پیش غذا و شام می باشد.
در ماه رمضان غذای مناسبی برای افطار می باشد.
گردو حاوی اسیدهای چرب امگا۳ است و مصرف آن فرد را در برابر حمله قلبی محافظت می کند. همچنین باعث رشد و تکامل مغز و سیستم عصبی جنین و افزایش بهره هوشی کودکان می گردد.
زردچوبه موجود در غذا به عنوان ادویه استفاده می شود، در پیشگیری از انسداد عروق و سکته های قلبی می تواند مفید باشد.