مراحل:
- گام 1پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم.
- گام 2گوشت را به صورت قیمه ای خرد کرده و با پیاز تفت می دهیم .
- گام 3زردچوبه و رب را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم تا گوشت نیم پز شود.
- گام 4لوبیای خرد شده را کمی تفت داده و به همراه زعفران و نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد.
- گام 5برنج را آبکش کرده و 2 تا 3 کفگیر از برنج را در قابلمه می ریزیم و مقداری از مواد را به آن اضافه می کنیم.این کارا را چند مرتبه انجام می دهیم تا برنج و مواد تمام شود.
- گام 6سپس برنج را دم می کنیم.حدودا بین 30 تا 45 دقیقه غذا آماده است.