منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو
  • فتوچینی با میگو

توضیحات

فتوچینی Fettuccine با میگو یک مدل پاستای ایتالیایی پرطرفدار و خوشمزه است. مردم امریکای شمالی عاشق این غذا هستند. مواد اولیه برای تهیه یک فتوچینی شگفت انگیز میگو، رشته های فتوچینی، گوجه، سیر، خامه و پنیر موتزارلا است. این غذا را همراه با سس سیر یا آلفردو سرو می کنند. فتوچینی را می توانید همراه با پنیر پارمزان نیز سرو کنید. این پاستا را می توانید به عنوان شام، ناهار یا افطار نوش جان کنید.

نکات مهم برای طبخ میگو:
۱- میگو را پیش از پخت به مدت ۲ ساعت در پیاز حلقه شده قرار دهید.
۲- برای از بین بردن بوی بد میگو در مرحله آخر پخت کمی آبلیموی تازه بیفزایید. حواستان باشد که این کار را حتما در آخر طبخ انجام بدید چون ممکن است گوشت میگو سفت شود.
۳- یک قابلمه بردارید و در آن آب و نمک و ۲ قاشق سرکه بریزید. آن را روی گاز قرار دهید و بجوشانید. سپس میگو را به آن اضافه کرده و ۱۰ ثانیه صبر کنید. شعله ها را خاموش کنید و میگوها را در آبکش بریزید. با این کار میگوها هنگام پختن سفت نمی شوند.
۴- برای طعم بهتر میگوها آن ها را در آبلیمو و جعفری بخوابانید. سپس جعفری ها را از میگوها جدا کنید.
۵- برای از بین بردن بوی زهم میگو از روغن زیتون و سیر و سبزیجات استفاده کنید.
۶- اگر نمی خواهید میگو در زمان پخت حلزونی شکل شود، پس از اینکه آن ها را تمیز کردید با یک عدد چاقو چند برش در پشت میگو ایجاد کنید.
۷- یکی از بهترین روش ها برای از بین بردن بوی بد میگو این است که آن ها را پیش از پخت، رو توری قرار داده و سپس آن را درون قابلمه ای حاوی آب جوش و آبلیمو قرار دهید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا پخارپز شوند. سپس آن ها را سرخ کنید.

اگر به پخت و پز غذاهای ایتالیایی علاقه دارید توصیه می کنیم حتما دستور تهیه غذاهایی همچون سالاد سیب زمینی ایتالیایی، پانکو ایتالیایی، کیک ایتالیایی، اسپاگتی سوسیس و کالزونه را در سایت خوردنی ها ببینید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و سپس آن ها را با رنده درشت پوره کنید.
  • گام 2یک ظرف آب را روی حرارت متوسط بگذارید و مقدار کمی نمک و روغن به آن اضافه کنید.
  • گام 3بعد از جوش آمدن، فتوچینی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 5 تا 8 دقیقه روی حرارت متوسط باشد.
  • گام 4آن ها را آبکش کنید و 1.5 فنجان از آب پاستا را نگه دارید.
  • گام 5میگو ها را ابتدا با دستمال آشپزخانه خشک کنید .
  • گام 6سپس با نمک و فلفل( ویا مواردی که در بالا در قسمت مقدمه گفته شد) آن ها را طعم دار کنید و بعد داخل تابه ای که 1 قاشق غذاخوری از مقدار روغن زیتون را در آن ریخته اید، هر طرف آن ها را برای مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید.
  • گام 7میگو ها را داخل ظرفی قرار دهید و آن ها را گرم نگه دارید.
  • گام 8در همان تابه کره و 1 قاشق غذاخوری باقیمانده از روغن زیتون را بریزید.
  • گام 9پیاز خرد، سیر له شده و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه کنید و برای یک دقیقه آن ها را با هم تفت دهید.
  • گام 10آب پاستا را اضافه کنید .
  • گام 11سپس گوجه پوره شده، ریحان خرد شده و خامه را به آن بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • گام 12اجازه دهید مواد به جوش آید و برای مدت 5 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
  • گام 13پاستا، میگو ها و پنیر (رنده شده) را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا پنیر ذوب شود.
  • گام 14تابه را از روی حرارت بردارید و فتوچینی را در ظرف بریزید و سرو کنید.

مواد لازم:

  • فتوچینی : 300 گرم
  • گوجه فرنگی : 6 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای قرمز : 1 عدد
  • پیاز : 1 عدد
  • سیر (حبه) : 2 عدد
  • میگو : 20 عدد
  • خامه : 1/2 فنجان
  • کره : 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر موتزارلا : 200 گرم
  • برگ ریحان خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  • آب پاستا : 1 لیوان
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir