سوپ پیاز فرانسوی

پیش غذا , سوپ , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سوپ پیاز فرانسوی
  • سوپ پیاز فرانسوی
  • سوپ پیاز فرانسوی
  • سوپ پیاز فرانسوی
سوپ پیاز فرانسوی
  • سوپ پیاز فرانسوی
  • سوپ پیاز فرانسوی
  • سوپ پیاز فرانسوی
سوپ پیاز فرانسوی
  • سوپ پیاز فرانسوی
  • سوپ پیاز فرانسوی
  • سوپ پیاز فرانسوی

توضیحات

سوپ پیاز فرانسوی یکی از سوپ های خاص با طعم به یادماندنی می باشد که اگر یک بار این سوپ را تست کنید ،حتما خواهان آن خواهید بود که مجدد تهیه کنید و میل کنید.همانطور که از اسم این سوپ مشخص است این سوپ فرانسوی می باشد و برای تهیه آن از مواد خاصی همچون پنیر استفاده می شود که همین امر باعث جذابیت این سوپ شده است.برای تهیه این سوپ دستور تهیه های متفاوتی ارائه شده است اما اصل موادی که در این غذا تهیه می شود عبارتند از آب گوشت یا آب مرغ ، پنیر گریور ، پیاز و نان تست .شما میتوانید با این چهار ماده اصلی یک غذای خوشمزه و کامل تهیه کنید و نوش جان نمایید.اما خوب هر کسی بنا به ذائقه خود می تواند مواد دیگری همچون انوع سبزیجات و یا ترشیجات را به آن اضافه کنند.عده ای تاریخچه این سوپ را به رومیان نسبت می دهند و معتقدند که این سوپ یک نوع غذای فقیرانه در آن زمان به حساب می آمده است.نسخه مدرنیته شده سوپ پیازی فرانسوی از اوایل قرن هجدهم رایج شد و از اوایل دهه ۶۰ میلادی در بسیاری از کشورهای دیگر و بخصوص آمریکا به عنوان یک سوپ محبوب در منوی غذایی رستوان‌ها جای گرفت. اگر چه در برخی دستور تهیه‌ها از زرده تخم مرغ یا شیر در تهیه این سوپ استفاده شده است، اما نکته حائز اهمیت در تهیه این سوپ، خوب کاراملی شدن پیاز است. سوپ پیاز فرانسوی به علت مواد اولیه کم دستور تهیه آسان و البته بسیار زمان‌بری دارد که بیشترین وقت در تهیه این سوپ برای کاراملیزه شدن پیاز می‌گذرد.نکته جالب توجه برای تهیه این سوپ این است که این غذا را هم می توانید روی گاز تهیه کنید و هم در فر بگذارید و این یکی دیگر از نکاتی ست که باعث تمایز این غذا می شود.از جمله انواع دیگر سوپ می توان به سوپ شیر ، سوپ جو قرمز و سوپ رشته اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز ها را به خلال های نازک خرد کنید.
  • گام 2کره را در یک قابلمه آب کرده، پیاز ها را به آن اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با شعله متوسط تفت داده شود تا زمانی که پیازها کمی تغییر رنگ دهند.
  • گام 3آرد را به پیاز اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
  • گام 4آب گوشت یا مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش بیاید.
  • گام 5سپس شعله آن را کم کرده و اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آرامی جا بیفتد.
  • گام 6نان را در فر به مدت ۱۰ دقیقه گریل کنید.
  • گام 7سپس سوپ را در ظرف مورد نظر کشیده و نان ها و پنیر رنده شده را روی آن بریزید.
  • گام 8هم چنین می توانید به مدت ۵ دقیقه ظرف را در فر گذاشته تا پنیر روی آن نیز طلایی شود.

مواد لازم:

  • پیاز خلال شده : ۶۵۰ گرم
  • کره : ۵۰گرم
  • عصاره گوشت یا مرغ : ۱.۵ لیتر
  • آرد : ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نان های مربع شکل مخصوص سوپ : ۲۵۰ گرم
  • پنیر گرویر رنده شده( اگر به پنیر گرویر دسترسی ندارید،می توانید از ۵۰۰ گرم پنیر چدار استفاده کنید)

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir