منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج
  • سوپ هویج

توضیحات

سوپ هویج یکی از سوپ های خوشمزه ایست که پیشنهاد می شود حتما تهیه کنید. این سوپ با داشتن هویج ، شیر و سیب زمینی یک غذای بسیار مقوی می باشد که حتی می تواند جاگیزین غذای اصلی نیز شود.هویج به دلیل خواص زیادی که دارد در غذاهای بسیار زیاد همچون خورش، خوراک و انواع سوپ ها کاربرد دارد.همچنین می توان این میوه را به صورت خام ، رنده و خرده کرده نیز مورد استفاده قرار داد. نام دیگر هویج زردک است .هویج معمولا به رنگ نارنجی یا سفید و زرد موجود است.که امروزه رنگ زرد آن خیلی کم یافت می شود و رنگ نارنجی در اغلب کشورهای دنیا وجود دارد. آنچه که تاریخ نشان می دهد تاریخچه این گیاه از ابتدا در آسیای مرکزی می باشد.نیاکان وحشی هویج احتمالاً از ایران بزرگ (مناطقی که الان ایران و افغانستان هستند) منشأ گرفته است که همچنان مرکز تنوع هویج وحشی است. اولین بار هویج نه به خاطر ریشه‌اش بلکه به خاطر برگ‌های معطر و دانه‌هایش کاشته شد.هویج مملو از بیوتین، مولیبدن، فیبر غذایی، پتاسیم، ویتامین کا، ویتامین های ب۱، ب۶، ب۲، و ای، منگنز، نیاسین، پانتوتنیک اسید، فولات، فسفر، و مس است.این مواد به درمان و پیشگیری از بیماری‌هایی نظیر سرطان و دیابت کمک می‌کنند و بینایی، پوست، مو و ناخن را تقویت می‌کنند. نوشیدن روزانه‌ی آب‌هویج عادتی است که هر کسی باید در خود نهادینه کند، چرا که هم سالم است و هم خوشمزه.باورتان نمی‌شود، اما مصرف منظم یک لیوان آب‌هویج به صورت روزانه، واقعا می‌تواند ایمنی‌تان را بالا ببرد. هم‌چنین قلب‌تان را سالم نگه می‌دارد.هویج یک منبع غنی ویتامین آ و بتاکاروتن است که آن را در دفع میکروب‌ها موثر می‌سازد. فراوانی ویتامین آ در آب‌هویج می‌تواند از شروع بیماری‌ها و سکته‌های قلبی جلوگیری کند. ویتامین آ با حفظ سلامت پوشش اندام‌های داخلی از آلوده شدن آن‌ها با ارگانیسم‌های بیماری‌زا جلوگیری می‌کند. از انواع دیگر سوپ می توان به سوپ کرفس ، سوپ گل کلم ، سوپ تره فرنگی و سوپ پیاز فرانسوی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا هویج ، سیب زمینی و پیاز را پوست می کنیم و همه را ریز ریز خرد می کنیم.
  • گام 2کره را روی شعله می گذاریم تا آب شود.
  • گام 3سپس پیاز را در کره تفت می دهیم.
  • گام 4سیر را پوست کنده ، ریز خرد کرده و داخل پیاز می ریزیم تا طلایی شود.
  • گام 5هویج را که ریز خرد کرده ایم به مواد بالا اضافه کرده کمی هم می زنیم تا نرم شود.
  • گام 6سیب زمینی خرد شده ، شکر ، نمک و ادویه ها ، گردو و 3 لیوان آب را داخل مواد می ریزیم و صبر می کنیم تا سوپ خوب بپزد و مواد آن نرم شود.
  • گام 7سپس مواد را داخل مخلوط کن می ریزیم تا به شکل پوره در بیاید.
  • گام 8وقتی پوره کمی خنک شد ، آنگاه شیر را به تدریج به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  • گام 9سپس مجدد مواد را روی حرارت گذاشته و آرام خامه را اضافه می کنیم .
  • گام 10باید مراقب باشید که حتما سوپ در حال جوشیدن باشد بعد خامه را اضافه کنید.
  • گام 11پس از حدود 10 الی 15 دقیقه سوپ شما آماده است.
  • گام 12در نهایت سوپ را در ظرفی ریخته و با جعفری تزیین می کنید.

مواد لازم:

  • کره : 50 گرم
  • هویج : 5 عدد
  • سیر : 1 حبه
  • شیر : 1 استکان
  • خامه : 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی متوسط : 2 عدد
  • پیاز متوسط خرد شده : 2 عدد
  • گردو خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  • شکر : 2 قاشق چای خوری
  • روغن : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • آویشن : به مقدار لازم
  • زیره : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir