سوپ رشته(سوپ ارشته)

پیش غذا , سوپ , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سوپ رشته(سوپ ارشته)
  • سوپ رشته(سوپ ارشته)

توضیحات

سوپ رشته(سوپ ارشته) یکی از انواع سوپ سرماخوردگی است به این معنی که بیشتر در فصل پاییز و زمستان که بازار سرماخوردگی و آنفولانزا داغ است تهیه و مصرف می‌شود. برای تهیه سوپ رشته به رشته فرنگی یا ورمیشل نیاز دارید که نوعی رشته تهیه شده از خمیری از آرد گندم، نشاسته یا آرد برنج است و در سایزهای متنوع تهیه می‌شود. معمولا این سوپ را با سبزیجات متنوع، آب مرغ و سینه مرغ تهیه کرده و ادویه‌جات کمی در آن می‌ریزند تا برای فرد سرماخورده ایجاد سرفه و ناراحتی نکند. البته در شهر زنجان این غذا را با رشته محلی تهیه می کنند اگر به این رشته دسترسی داشتید از این نوع استفاده کنید و در غیر این صورت می توانید از ورمیشل و یا رشته فرنگی نیز استفاده کنید.در ضمن این سوپ وعده مناسبی برای شام و یا پیش غذا می باشد زیرا یک سوپ بسیار سبک و خوش طعم است.

مراحل:

  • گام 1ابتدا ماهیچه را چرخ می کنیم.
  • گام 2سپس ماهیچه و پیاز و سبزی خرد شده را خیلی کم در روغن روی شعله تفت می دهیم.
  • گام 3سپس مواد تفت داده شده را با 5 لیوان آب به قابلمه محتوی عدس خیس خورده اضافه می کنیم و روی شعله می گذاریم تا خوب بپزد.
  • گام 4پس از پخت کامل مواد ، رشته محلی و مقدار کمی ادویه همراه با هویج خرد شده را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روی شعله ملایم چند جوش بخورد تا سوپ جا بیفتد.

مواد لازم:

  • ماهیچه گوسفند چرخ کرده :200 گرم
  • رشته محلی : 2 فنجان
  • عدس : نصف پیمانه
  • هویج رنده شده : 1 فنجان
  • جعفری خرد شده : 1 فنجان
  • گشنیز خرد شده : 1 فنجان
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • کره : 50 گرم یا دو قاشق غذاخوری روغن
  • نمک : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir