منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر
  • سوپ جو با شیر

توضیحات

سوپ جو با شیر نوع دیگری از سوپ جوهای خوشمزه ایرانی ست که طرفداران زیادی دارد.این سوپ انواع مختلفی دارد و با مواد مختلفی تهیه می شود .شما می توانید بر اساس علاقه خود مواد بیشتری همچون سیب زمینی ، قارچ و یا گوشت مرغ و … در آن بریزید و یا می توانید آن را به صورت ساده تهیه کرده و به هویج یا یکی از مواد گفته شده بسنده کنید.این سوپ در دو رنگ قرمز و سفید تهیه می شود که نوع قرمز آن را قبلا آموزش داده ایم و امروز می خواهیم آن دستوری که با استفاده از شیر تهیه می شود را برایتان بازگو کنیم.البته نوع دیگری از این سوپ که به سوپ شیر معروف است را نیز در سایت توضیح داده ایم که مواد هر کدام متفاوت است به همین دلیل تصمیم بر آن شد تا این مدل را هم آموزش دهیم.جو یکی از غلات است. چرخه زندگی این گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) است. کشت جو احتمالاً از اتیوپی و آسیای جنوب‌شرقی آغاز شده‌است.خاستگاه واقعی جو هنوز ناشناخته است. اما بسیاری از محققین، خاستگاه این گیاه را کوه‌های زاگرس در غرب ایران، آناتولی جنوبی و فلسطین می‌دانند.جو یکی از سازگارترین غلات است که در شرایط آب و هوایی مساعد، در خاک حاصلخیز که قابلیت نگهداری آب در آن زیاد باشد، و همچنین در خاک‌هایی که پِ. هاش آن‌ها بین ۷ تا ۸ باشد تولید می‌شود. این گیاه نسبت به گندم در برابر خشکی مقاوم تر است و بنابراین در آب و هوایی که آب، سبب محدود کردن تولید غلات می‌شود، جو می‌تواند بیشترین محصول را تولید کند.دانه جو نسبت به گندم برای جوانه زدن به رطوبت کمتری نیاز دارد. در مواردی که پس از جوانه زدن دانه، گیاه به علت کمبود رطوبت خشک شود، با فراهم شدن شرایط مساعد رطوبتی، گیاه رشد مجدد خود را با شدت بیشتری آغاز می‌نماید. از انواع دیگر سوپ می توان به : سوپ جو قرمز ، سوپ شیر ، آش بلغور با شیر و سوپ تره فرنگی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا جو را از چند ساعت قبل از پخت خیس می کنیم.(اگر از جو پرک شده استفاده کنید تمامی مراحل تقریبا نصف می شود )
  • گام 2جوی خیس شده را به همراه یک لیوان آب و پیاز ، که ان را بسیار ریز خرد کرده ایم می پزیم.(حدود 2 ساعت)
  • گام 3زمانی که متوجه شدید دانه های جو کمی بزرگ شده یا در واقع وا رفته اند می فهمیم که جو پخته شده است.
  • گام 4سپس هویج را رنده کرده و به همراه آب قلم که چربی آن را گرفته ایم داخل جو می ریزیم و صبر می کنیم تا مواد به جوش بیاید و چند قل بزند.
  • گام 5توجه داشته باشید که هویج باید کامل بپزد.
  • گام 6سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را به سوپ اضافه می کنیم.
  • گام 7حدود 15 دقیقه قبل از برداشتن سوپ شیر را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
  • گام 8در نهایت سوپ را از روی حرارت بر می داریم تا کمی خنک شود .
  • گام 9آنگاه خامه را به آن می افزاییم.
  • گام 10سوپ شما آماده است.

مواد لازم:

  • جو پاک کرده(جو پرک) : 100 گرم
  • خامه : 100 گرم
  • آب قلم (گوساله): 4 لیوان
  • شیر : 3 لیوان
  • هویج متوسط : 2 عدد
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • آبلیمو : 1/5 قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زیره سبز: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir