توضیحات
سوپ جو با شیر نوع دیگری از سوپ جوهای خوشمزه ایرانی ست که طرفداران زیادی دارد.این سوپ انواع مختلفی دارد و با مواد مختلفی تهیه می شود .شما می توانید بر اساس علاقه خود مواد بیشتری همچون سیب زمینی ، قارچ و یا گوشت مرغ و … در آن بریزید و یا می توانید آن را به صورت ساده تهیه کرده و به هویج یا یکی از مواد گفته شده بسنده کنید.این سوپ در دو رنگ قرمز و سفید تهیه می شود که نوع قرمز آن را قبلا آموزش داده ایم و امروز می خواهیم آن دستوری که با استفاده از شیر تهیه می شود را برایتان بازگو کنیم.البته نوع دیگری از این سوپ که به سوپ شیر معروف است را نیز در سایت توضیح داده ایم که مواد هر کدام متفاوت است به همین دلیل تصمیم بر آن شد تا این مدل را هم آموزش دهیم.جو یکی از غلات است. چرخه زندگی این گیاه یک ساله و از خانواده گرامینهها (گندمیان) است. کشت جو احتمالاً از اتیوپی و آسیای جنوبشرقی آغاز شدهاست.خاستگاه واقعی جو هنوز ناشناخته است. اما بسیاری از محققین، خاستگاه این گیاه را کوههای زاگرس در غرب ایران، آناتولی جنوبی و فلسطین میدانند.جو یکی از سازگارترین غلات است که در شرایط آب و هوایی مساعد، در خاک حاصلخیز که قابلیت نگهداری آب در آن زیاد باشد، و همچنین در خاکهایی که پِ. هاش آنها بین ۷ تا ۸ باشد تولید میشود. این گیاه نسبت به گندم در برابر خشکی مقاوم تر است و بنابراین در آب و هوایی که آب، سبب محدود کردن تولید غلات میشود، جو میتواند بیشترین محصول را تولید کند.دانه جو نسبت به گندم برای جوانه زدن به رطوبت کمتری نیاز دارد. در مواردی که پس از جوانه زدن دانه، گیاه به علت کمبود رطوبت خشک شود، با فراهم شدن شرایط مساعد رطوبتی، گیاه رشد مجدد خود را با شدت بیشتری آغاز مینماید. از انواع دیگر سوپ می توان به : سوپ جو قرمز ، سوپ شیر ، آش بلغور با شیر و سوپ تره فرنگی اشاره کرد.