منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش
  • سوپ بُرش

توضیحات

سوپ بُرش یک سوپ سنتی و متعلق به کشور روسیه است.نام این سوپ و طرز تلفظ آن برای ما ایرانیان شاید جالب باشد و به صورت های مختلف خوانده شود اما تلفظ صحیح این سوپ به این صورت است(Borscht).این سوپ یکی از سوپ های سنتی اروپای شرقی ست و اصالتاً به کشور روسیه باز می گردد.با توجه به نزدیک شدن به جام جهانی و اینکه شاید براتون جالب باشه که مردم روسیه از چه نوع غذاهایی استفاده می کنند و بهترین غذاهای این کشور چیست تصمیم گرفتیم تعدادی از غذاهای این کشور رو به شما آموزش بدیم که یا تهیه کنید و یا اگر به این کشور سفر کردید از این غذاهای خوشمزه استفاده کنید. بر خلاف سوپ ها ایرانی که اکثراً نارنجی و سفید هستند این سوپ قرمز رنگ است و دلیل قرمز رنگ بودن آن استفاده از چغندر است.این سوپ با مواد مختلفی تهیه می شود اما مواد اصلی آن چغندر ، سیب زمینی ، ماست یا خامه و سبزیجات است که البته بنا به ذائقه افراد می توانید مواد دیگری را نیز همچون لوبیا به آن اضافه کنید.این سوپ بیشتر مناسب فصل سرماست همچون سوپ های ایرانی که در ماه های سرد سال طرفداران بیشتری دارند.چغندر اصلی ترین ماده این غذا می باشد که باعث تغییر رنگ آن نیز می گردد.چغندر سرشار از نیترات است. این ماده در داخل بدن به اکسید نیتریک تبدیل می‌شود. اکسید نیتریک ترکیبی است که رگ‌های خونی را شل می‌کند و باعث می‌شود فرآیند اکسیژن رسانی به خوبی انجام شود. همین امر منجر به گردش بهتر جریان خون گشته و فشار خون را کمتر می‌کند.چغندر نه تنها بر روی فشار خون بلکه بر روی قلب نیز تاثیر مثبت دارد. این ماده غنی از بتائین ، ویتامین B و فولات است که می‌تواند سطح هموسیستئین را کاهش دهد. سطح بالای هموسیستئین باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و آسیب به شریان‌ها می‌شود.از انواع دیگر سوپ می توان به :سوپ تره فرنگی ، سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی ،سوپ پیاز فرانسوی و سوپ شیر اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا گوشت و استخوان‌های قلم گوساله را به قطعات کوچک‌تر خرد کرده و در قابلمه بزرگی حاوی مقداری آب بریزید و کمی نمک، برگ بو و دانه‌های فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.
  • گام 2در فاصله پخت قلم‌ها، چغندر و هویج را پوست کنده و پس از خردکردن، داخل ظرفی بریزید.
  • گام 3سپس پیازها و ۲ عدد از سیب‌زمینی‌ها را نیز پوست کنده و در کاسه‌ای رنده کنید.
  • گام 4دو عدد از فلفل‌های دلمه‌ای را نیز رنده کرده و به مخلوط پیاز و سیب‌زمینی اضافه کنید.
  • گام 5بعد از اینکه قلم‌ها پخته شدند، زیر شعله اجاق گاز را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا سرد شود. با سرد شدن قلم پخته و آب آن، لایه‌ای سفیدرنگ از چربی روی مواد ایجاد می‌شود. این لایه چربی را با قاشق بردارید و به ظرف دیگری منتقل کنید؛ در ضمن استخوان‌های قلم را نیز بیرون آورید.
  • گام 6در یک تابه مقداری روغن بریزید و هویج و چغندر خردشده را در آن تفت دهید.
  • گام 7پس از اینکه مواد تفت داده و کمی پخته شد، به آن قلم اضافه کنید.
  • گام 8حالا کمی صبر کنید تا سبزیجات در آب قلم بپزند.
  • گام 9وقتی مرحله پخت هویج و چغندر به نیمه رسید، سبزیجات رنده‌شده را به این مخلوط بیفزایید تا پخته شده و سوپ غلیظ شود.
  • گام 10در این فاصله زمانی، باقیمانده فلفل دلمه‌ای و سیب زمینی‌ها را همراه کرفس به صورت درشت خرد کرده و پس از آنکه سوپ کمی غلیظ شد، به آن اضافه کنید و حرارت دادن را ادامه دهید تا مواد افزوده بپزند.
  • گام 11حالا نوبت کلم است. در این مرحله، کلم خردشده را به غذا اضافه کنید و مدتی حرارت دهید تا نیم‌پز شود.
  • گام 12سپس نیمی از گوجه‌فرنگی‌ها را در مخلوط رنده کرده و نیمی دیگر را به صورت خرد کرده اضافه کنید.
  • گام 13پس از آن، رب گوجه‌فرنگی را در چند قاشق آب سوپ حل کرده و به آن بیفزایید.
  • گام 14در مراحل پایانی، فلفل قرمز را اضافه کرده و درجه حرارت اجاق گاز را کم کنید و بگذارید سوپ حسابی جا بیفتد. برای این منظور، یک ساعت زمان لازم است.
  • گام 15سپس سوپ را در ظرف موردنظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین کنید.
  • گام 16برای تزیین می توانید از خامه وماست و یا خامه ترش نیز استفاده کنید.

مواد لازم:

  • استخوان قلم گوساله : 500 گرم
  • گوشت ماهیچه گاو یا گوسفند : 500 گرم
  • کلم برگ : 500 گرم (خلالی خرد شود)
  • چغندر قرمز، : 250 گرم
  • هویج : 250 گرم
  • کرفس : چند شاخه
  • فلفل دلمه‌ای : یک تا دو عدد
  • پیاز بزرگ : یک عدد
  • سیب‌زمینی : 250 گرم
  • گوجه‌فرنگی : 500 گرم
  • رب گوجه‌فرنگی : 2 قاشق سوپ‌خوری
  • روغن مایع مخصوص سرخ‌کردن : به مقدار لازم
  • برگ بو : 2 عدد
  • دانه فلفل سیاه : 5 عدد
  • پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چای‌خوری
  • جعفری خرد شده : 2 قاشق سوپ‌خوری
  • نمک : به میزان لازم
  • خامه یا خامه ترش برای تزیین

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir