سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

پیش غذا , شام ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
  • سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

توضیحات

سوفله یک واژه فرانسوی به معنای پف کردن است. سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده یک شام یا ناهار سبک و بسیار خوشمزه است. ماده ای که باعث پف کردن سوفله می شود سفیده تخم مرغ است. مواد اولیه برای تهیه سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده، گوشت، سیب زمینی، شیر و آرد گندم است.
فوت و فن پخت سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده
اندازه و میزان مواد اولیه سوفله بسیار مهم است. باید حتما مواد اولیه سوفله را به میزان لازم استفاده کنید.
تمام مواد اولیه را پیش از استفاده در دمای محیط قرار بدهید. دقت کنید که هرگز از تخم مرغ سرد استفاده نکنید.
سفیده و زرده تخم مرغ را کاملا از یکدیگر جدا کنید. باقی ماندن زرده همراه با سفیده باعث می شود تا سفیده کاملا هم زده نشود. سفیده تخم مرغ را بیش از حد هم نزنید چون باعث سفت شدن مواد و مخلوط نشدن آن ها با یکدیگر می شود.
وسایلی که از آن ها در تهیه سوفله استفاده می کنید باید از هر گونه چربی و روغن پاک شده باشند. زیرا برخورد قاشق چرب با سفیده باعث خوابیدن پف سوفله می شود. هنگام تهیه سوفله، باید فر را از ۱۵ دقیقه قبل گرم کرد، زیرا مایه سوفله پس از آماده شدن، فوراً باید در فر قرار بگیرد. در حین پخت سوفله، در فر نباید تا پایان زمان پخت باز شود، زیرا مانع از پف کردن سوفله میشود.
اگر می خواهید بفهمید سوفله تان خوب پخته شده یا نه در وسط آن یک چاقو فرو کنید اگر خمیر به آن نچسبید سوفله شما آماده است. برای لذیذتر کردن سوفله داخل قالب را پنیر پارمزان یا آرد سوخاری بپاشید. در صورت تمایل مقداری جوش شیرین یا بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید تا بهتر پف کنند. از آن جا که درجه حرارت فرها با یکدیگر متفاوت است سوفله ها را مرتب چک کنید که برشته شده باشند و یک وقت نسوزند.

از انواع دیگر پیش غذا می توان به : مافین پنیری ، پیراشکی سیب زمینی ، تست کاپ و بورک گوشت اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا سیب زمینی را بگذارید بپزد.
  • گام 2پیازها را خرد یا رنده کرده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
  • گام 3نمک، فلفل ، زردچوبه و فلفل دلمه ای های خرد شده را به پیاز بیفزایید و کمی تفت دهید.
  • گام 4مقداری رب گوجه اضافه کرده و با مواد تفت دهید.
  • گام 5اجازه بدهید رب سرخ شود و از خامی در بیاد.
  • گام 6گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کرده و با یکدیگر تفت دهید.
  • گام 7گوشت باید خوب پخته شود و مزه مواد را بگیرد.
  • گام 8تهیه سس سفید با طعم سیر:
  • گام 9ابتدا سیر رنده شده را با کره فقط کمی تفت بدهید تا کره مزه سیر را بگیرد ولی سیر سرخ نشود.
  • گام 10آرد را اضافه کرده و با کره کمی تفت بدهید تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند.
  • گام 11شیر را کم کم بیفزایید و سریع هم بزنید تا گلوله نشود.
  • گام 12اجازه بدهید تا شیر غلیظ شود.
  • گام 13سپس پارمزان رنده شده را بیفزایید.
  • گام 14مواد را خوب هم بزنید تا سس حسابی غلیظ شود.
  • گام 15آخر کار نوبت زدن زرده و سفیده است پس زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و زرده را جداگانه بزنید.
  • گام 16سپس سفیده را با هم زن کاملا بزنید تا فرم گرفته و پف کند.
  • گام 17سفیده را حسابی هم بزنید چون پف سفیده باعث پف کردن سوفله می شود.
  • گام 18در این مرحله سیب زمینی های پخته شده را نگینی و یا حلقه ای خرد کنید.
  • گام 19مایه گوشتی، سس سفید و زرده زده شده را به سیب زمینی ها اضافه کرده و خوب همشون میزینم بعد مایه را تست میکنیم تا در صورتی که نمک یا فلفل کم داشت بهش اضافه کنیم.
  • گام 20سفیده را داخل مایه سوفله ریخته و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند. اما مراقب باشید تا پف سفیده نخوابد.
  • گام 21کف ظرف را چرب کرده و مایه سوفله را داخلش بریزید.
  • گام 22روی سوفله را با پنیر پیتزا بپوشانید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه الی ۴۵ دقیقه داخل فری با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
  • گام 23۱۰ دقیقه مانده به آخر پخت گریل را نیز روشن کنید تا پنیر روی سوفله ها طلایی شود

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط : ۳ عدد
  • شیر : ۱ پیمانه
  • آرد گندم : ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای : نصف یک عدد
  • پنیر پارمزان : ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده : ۱ قاشق مربا خوری
  • پیاز : ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • کره : ۲۰ گرم
  • پنیر پیتزا :به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زرچوبه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir