منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری
  • سوسیس بندری

توضیحات

سوسیس بندری یکی از سنتی ترین ساندویچ های خوزستان و در واقع ایران است.این غذا دارای طعمی تند است. مهمترین ماده تشکیل دهنده این غذا سوسیس و رب می باشد که آن را بسیار خوشمزه می کند. این غذا در واقع یک غذای نیمه آماده است که می تواند گزینه خوبی برای زمان هایی که نمی دانید چه چیزی تهیه کنید و وقت هم کم دارید باشد. از بزرگترین شرایط تهیه این غذا تندی و داغی آن است. هر چه تندتر خوشمزه تر البته میزان ادویه استفاده شده در آن بستگی به ذائقه شما دارد.این غذا معمولا با نان ساندویچی سرو می شود. امروزه در تهیه سوسیس بندری خانگی معمولا از سیب زمینی هم استفاده می کنند که این مورد اختیاری است و حتما نباید اضافه گردد همان طور که در ساندویچی ها دیده می شود این غذا از مخلوط سوسیس ، پیاز و رب و ادویه به دست می آید.اما خانم های خانه دار برای اینکه این غذا بیشتر و خوشمزه تر و در عین حال تا حدودی مفید باشد از سیب زمینی پخته نیز در آن استفاده می کنند.سوسیس نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ‌کرده و گاهی سبزیجات خوراکی به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می‌شود. معمولاً روی سوسیس‌ها، نوعی پوشش قرار می‌گیرد و در قدیم، این پوشش را از روده حیوانات تهیه می‌کردند. امروزه جنس این رویه‌ها معمولاً از کلاژن یا سلولز یا حتی پلاستیک، می‌باشد.تهیه سوسیس و کالباس در ایران به صورت کارخانه‌ای از سال ۱۳۰۷ خورشیدی توسط یک نفر روسی بنام افونامو در بندر انزلی با یک ماشین کوچک و دستی شروع گردید که روزانه احتیاجات عده‌ای از اتباع خارجی آن‌جا را تأمین می‌نمود. در سال ۱۳۰۹ خورشیدی شخص دیگری بنام لیشنیسکی از اهالی شوروی سابق در بندر انزلی کارخانه کوچکی را راه اندازی کرد که روزانه۴۰–۵۰ کیلوگرم کالباس تهیه می‌نمود. در سال ۱۳۱۲ لیشنیسکی کارخانه خود را از انزلی به تهران منتقل نمود و با کمک آرزومان آوانسیان که در روسیه در کارخانه کالباس‌سازی کار کرده بود و یک شخص آلمانی دیگر کارشان را در خیابان منوچهری تهران در یک پاساژ کوچک به کمک چهار تن از خانواده آرزومانیان شروع کردند که فرآوری آنها، سوسیس و کالباس و ژامبون بود و از ۴۰ تا ۵۰ کیلوگرم تجاوز نمی‌کرد.سوسیس و کالباس بخش اعظم فراورده‌های گوشتی مصرفی در ایران را تشکیل می‌دهند.هر چند که توصیه نمی شود از این مواد زیاد استفاده شود و اگر هم استفاده شد حتما نوع مرغوب آن را تهیه کنید. از انواع دیگر ساندویچ می توان به : ساندویچ هات داگ با پنیر ،ساندویچ مرغ و ساندویچ رست بیف اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید.
  • گام 2سیب زمینی نباید خیلی زیاد پخته شود تا هنگام مخلوط کردن با دیگر مواد له نشود.
  • گام 3پس از اینکه سیب زمینی ها آماده شد آنها را به همراه سوسیس ها به صورت مکعبی خرد می کنیم.
  • گام 4در مرحله بعد یک تابه روی حرارت قرار می دهیم.
  • گام 5پیاز ها را به طور متوسط که نه خیلی ریز باشند و نه خیلی درشت خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن داخل تابه می ریزیم.
  • گام 6کمی پیاز را تفت می دهیم تا نرم شود.
  • گام 7پس از اینکه پیازها نرم شدند سیب زمینی و سوسیس را به تابه اضافه می کنیم.
  • گام 8در مرحله پایانی نمک ، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را به دیگر مواد اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا رب گوجه فرنگی به تمام مواد برسد.
  • گام 9پس از اینکه سوسیس بندری آماده شد آنرا به همراه گوجه فرنگی ، خیارشور و سس تند سرو می کنیم.

مواد لازم:

  • سوسیس : ۶ عدد
  • پیاز : ۲ عدد
  • سیب زمینی : ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • روغن مایع : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir