توضیحات
ساندویچ گوشت یکی از ساندویچ های معروف است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و لذت ببرید.ساندویچ گوشت انواع مختلف دارد که یکی از آنها همان ساندویچ رست بیف است که در صفحه برگر توضیح داده شده است. دراین ساندویچ شما می توانید از گوشت گوسفند و یا گاو استفاده کنید فرقی نمی کند بلکه این موضوع بستگی به سلیقه افراد خانواه دارد.البته معمولا برای این غذا از گوشت گوسفند استفاده می کنند زیرا هم نرم تر است و هم لذیذتر و باعث می شود که ساندویچ به راحتی خورده شود.این ساندویچ با استفاده از گوشت قرمز تهیه می شود.گوشت قرمز بر اساس نوع دام انواع مختلفی دارد، گوشت گاو، گوسفند، گوساله، بوفالو (گاومیش)، بره، شتر و گوشت حیوانات شکاری از این جملهاند.بسیاری از خانوادهها بر این باورند که گوشت گوسفند در مقایسه با گوشت گوساله ارزش تغذیهای بیشتری دارد و چون بافت نرم و لطیفی داشته و طعم و بوی دلچسبی به انواع خوراک و خورشهای سنتی میدهد، فقط گوشت گوسفند را میپسندند و هیچ نوع گوشت دیگری به مذاقشان خوش نمیآید. درست است که گوشت گوسفند موافقترین مزاج را دارد و سرعت هضم آن بیشتر از گوشت گوساله است و بافت نرم و طعم دلچسبی دارد، اما باید بدانید گوشت گوسفند و گوساله از نظر ارزش تغذیهای با یکدیگر برابری میکنند و میزان روی، آهن و ویتامین B12 در آنها یکسان است با این تفاوت که گوشت گوسفند بسیار چرب و افزاینده کلسترول و تریگلیسیرید خون است، اما گوشت گوساله علاوه بر آنکه کمچربتر است در مقایسه با گوشت گوسفند کلسترول پایینتری دارد. پس افرادی که دچار چربی خون بالا، ناراحتیهای قلبی و دیابت هستند بهتر است گوشت گوسفند را از برنامه غذاییشان حذف کنند.گوشت گوساله برای بدنسازان مناسب بوده و به افزایش سطح تستسترون کمک میکند که البته اگر دام در طبیعت رشد یافته و تغذیه طبیعیتری داشته باشد در مقایسه با گوسالههای پرورشی ارزش غذایی بالاتری دارد.از انواع دیگر ساندویچ می توان به : ساندویچ رست بیف ، ساندویچ مرغ ، ساندویچ مغز و سوسیس بندری اشاره کرد.
انواع نوشابه و نوشیدنی سرد