منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ساندویچ مغز
  • ساندویچ مغز
  • ساندویچ مغز
  • ساندویچ مغز
ساندویچ مغز
  • ساندویچ مغز
  • ساندویچ مغز
  • ساندویچ مغز
ساندویچ مغز
  • ساندویچ مغز
  • ساندویچ مغز
  • ساندویچ مغز

توضیحات

ساندویچ مغز یکی از ساندویچ های محبوب ایرانیان است البته بهتر است بگوییم یکی از علاقه مندی های آقایان ایرانی ست. مغز یکی از پرخاصیت ترین و در عین حال چرب ترین قسمت های گوسفند است.طبق نظر پزشکان این قسمت از کله پاچه بقدری چرب است که توصیه می شود سالی یک بار خورده شود. مزاج مغز آن طور که گفته شده است سرد و تر است. بنابراین مصرف آن به کسانی که دارای مزاج سرد هستند توصیه نمی شود.برای تقویت قوه جنسی و طراوت چهره خوب است. هضم آن مشکل بوده و زیاده‌روی در آن برای معده مضر است و اشتها را از بین می‌‌برد. خون نسبتا لزج و چربی بر اثر هضم آن در بدن ایجاد می‌‌شود. برای بهبود هضم آن مخصوصا در سرد مزاجان باید از ادویه‌جات گرم مثل خردل یا دارچین همراه با کمی سرکه یا آبلیمو استفاده کرد چیزی که امروزه هم تا حدودی انجام می‌‌شود و پس از آن می‌‌توان کمی عسل یا حلوای عسلی میل کرد. اگر کباب شود هضم آن نسبت به نوع پخته سخت‌تر خواهد شد ولی در عوض عوارض آن برای معده کمتر می‌‌شود.مغز گوسفند به اندازه ۸ تخم مرغ دارای کلسترول است و همان طور که در بالا گفته شد بهتر است پس از خوردن آن از ادویه جات گرم و یا آبلیمو و نارنج برای هضم آن استفاده کرد. ساندویچ فروشی تقریبا از زمان حاکمیت ناصرالدین شاه و پس از سفرهای او به فرنگ باز شد. او در یکی از سفرهای خود به فرنگ که با ترن او را به آلمان می برده اند در حین سفر انتظار یک غذا با پلو را داشته است که مهمانداران یک بسته که عبارت از نان دراز لوله‌اى که وسط آن گوشت سرد قرار داشته به او تقدیم کرده اند و یک بطرى شربت هم براى رفع تشنگى کنار آن بسته کوچک نان و گوشت به او داده‌اند و شاه از این غذای مختصر و محقر بسیار تعجب کرده است. و به این صورت کم کم بازار آمدن انواع ساندویچ به ایران باز شد.داستان ورود ساندویچ به ایران بسیار طولانی ست که در آینده توضیح داده خواهد شد. از انواع دیگر ساندویچ می توان به : سوسیس بندری ، ساندویچ هات داگ با پنیر ، ساندویچ مرغ و ساندویچ رست بیف اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا مغز را چند دقیقه درون آب سرد قرار دهید تا براحتی بتوانید رگ های آن را جدا نمایید (به قطعات بزرگ برش دهید).
  • گام 2سپس آن را بشویید و همراه با پیاز خرد شده، جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت بگذارید تا کاملا پخته شود.
  • گام 3سپس آن را از آب جدا نموده درون آبکش قرار دهید تا آب آن به خوبی کشیده شود.
  • گام 4در مرحله بعد طرز تهیه ساندویچ مغز, باید مغز را به قطعات دلخواه برش دهید ( یا می توانید له نمایید) و با کره بر روی حرارت کمی تفت دهید.
  • گام 5در آخر آب لیمو ترش را به آن اضافه نمایید و سپس بلافاصله از روی حرارت بردارید.
  • گام 6نمک وفلفل آن را اندازه نمایید و درون نان باگت یا هر نوع نان ساده به صورت ساندویچی همراه با خیار شور، گوجه فرنگی، سبزیجات دلخواه و سس خردل یا سس دلخواه خود میل نمایید.

مواد لازم:

  • کره : 100 گرم
  • خیارشور : 5 عدد
  • مغز گوسفند : 3 عدد
  • پیاز بزرگ : 1 عدد
  • جعفری خرد شده : 5 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • فلفل قرمز : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir