منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
قارچ برگر
  • قارچ برگر
  • قارچ برگر
  • قارچ برگر
  • قارچ برگر
قارچ برگر
  • قارچ برگر
  • قارچ برگر
  • قارچ برگر
  • قارچ برگر
قارچ برگر
  • قارچ برگر
  • قارچ برگر
  • قارچ برگر
  • قارچ برگر
قارچ برگر
  • قارچ برگر
  • قارچ برگر
  • قارچ برگر
  • قارچ برگر

توضیحات

قارچ برگر یک نوع دیگر از  برگر است که مورد توجه بسیاری از فست فود ها قرار گرفته است. این غذا در واقع همان همبرگر و چیزبرگر است که مواد جدیدی به نام قارچ به آن اضافه شده است. در واقع می توان گفت تقریبا تمامی مواد اولیه در این غذا همان مواد اولیه برگرهای دیگر است با این تفاوت که قارچ هم دیگر جزئی از آن است. استفاده از قارچ به دوران باستان و چندین سال پیش از میلاد در چین برمیگردد. مردم چین قارچ را به عنوان دارو و همچین غذا بسیار با ارزش می دانند. قارچ را می توان به آسانی نگهداری کرد و در زمستان نیز از آن استفاده کرد هر چند امروزه و با وجود گلخانه های بسیار می توان محیطی را فراهم کرد تا در ۴ فصل سال از وجود این ماده پرخاصیت بهره برد. قارچ ها انواع مختلفی دارند. گونه ای از قارچ وجود داشته است که برای برافروختن آتش از آن استفاده می کردند. برخی گونه‌های قارچ‌ها، تأثیرات مثبتی (از قبیل کاهش اضطراب و ترس، کاهش فشار خون و آرامش‌بخشی) بر مغز، ذهن و روان دارند. قارچ‌ها نیز درست به اندازه‌ی هویج، گوجه فرنگی، فلفل سبز و قرمز، کدو تنبل، لوبیا سبز و کدو سبز از ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی برخوردار است. سلنیوم یک ماده‌ی معدنی است که در بیشتر میوه‌ها و سبزیجات وجود ندارد اما می‌توان آن را در قارچ‌ها یافت. این ماده در عملکرد آنزیم کبد نقش ایفا می‌کند و به سم زدایی بعضی از ترکیبات سرطان زا در بدن کمک می‌کند. به علاوه، سلنیوم از التهاب جلوگیری می‌کند و همچنین نرخ رشد تومور را کاهش می‌دهد. همچنین نشان داده شده است که ویتامین D موجود در قارچ از طریق کمک به تنظیم چرخه‌ی رشد سلولی از رشد سلول‌های سرطانی ممانعت می‌کند. فولات موجود در قارچ نقش مهمی در پیوند و ترمیم دی‌ان‌ای ایفا می‌کند، به همین خاطر مانع از شکل گیری سلول‌های سرطانی حاصل از جهش دی‌ان‌ای می‌شود. از دیگر مواردی که می توان با قارچ تهیه کرد: کوکو مرغ و قارچ ، املت قارچ ، بیف استراگانف و ماشرو جولیان است.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، آویشن، رب گوجه فرنگی، نمک ، فلفل ، تخم مرغ و پودر نان را در کاسه بزرگی بریزید و مواد را خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند.
  • گام 2مایه گوشت را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و با استفاده از کیسه نایلونی هر کدام را به شکل گرد و مسطح در آورید.
  • گام 3کف یک سینی باربیکیو یا گریل را کمی چرب کنید و هر طرف گوشت ها را 4 تا 5 دقیقه کباب کنید.(البته این کار را در ماهیتابه نیز می توان انجام داد).
  • گام 4قارچ ها را به صورت ورقه ای (اسلایس) برش بزنید.
  • گام 5در تابه ای با یک قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق چایخوری آب لیمو سرخ کنید. استفاده از آب لیمو کمک می‌کند تا رنگ قارچ تیره و سیاه نشود.
  • گام 6در هنگام سرخ شدن گوشت مقدار پنیر چدار و یا یک لایه پنیر ورقه ای را روی گوشت قرار دهید تا آب شود.
  • گام 7سپس گوشت سرخ شده و قارچ را در داخل نان های گرد قرار دهید و طبق سلیقه و ذائقه خود موادی را که می خواهید داخل آن بگذارید.
  • گام 8قارچ برگر شما آماده است.

مواد لازم:

  • گوشت گوساله چرخ کرده : 600 گرم
  • پیاز ریز خرد کرده : یک عدد
  • قارچ کوچک خرد کرده و سرخ شده : 150 گرم
  • جعفری خرد کرده : 3 قاشق سوپخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق چایخوری
  • آویشن : یک قاشق چایخوری
  • پنیر چدار : به مقدار لازم
  • تخم مرغ : یک عدد
  • پودر نان : نصف پیمانه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir