توضیحات
قارچ برگر یک نوع دیگر از برگر است که مورد توجه بسیاری از فست فود ها قرار گرفته است. این غذا در واقع همان همبرگر و چیزبرگر است که مواد جدیدی به نام قارچ به آن اضافه شده است. در واقع می توان گفت تقریبا تمامی مواد اولیه در این غذا همان مواد اولیه برگرهای دیگر است با این تفاوت که قارچ هم دیگر جزئی از آن است. استفاده از قارچ به دوران باستان و چندین سال پیش از میلاد در چین برمیگردد. مردم چین قارچ را به عنوان دارو و همچین غذا بسیار با ارزش می دانند. قارچ را می توان به آسانی نگهداری کرد و در زمستان نیز از آن استفاده کرد هر چند امروزه و با وجود گلخانه های بسیار می توان محیطی را فراهم کرد تا در ۴ فصل سال از وجود این ماده پرخاصیت بهره برد. قارچ ها انواع مختلفی دارند. گونه ای از قارچ وجود داشته است که برای برافروختن آتش از آن استفاده می کردند. برخی گونههای قارچها، تأثیرات مثبتی (از قبیل کاهش اضطراب و ترس، کاهش فشار خون و آرامشبخشی) بر مغز، ذهن و روان دارند. قارچها نیز درست به اندازهی هویج، گوجه فرنگی، فلفل سبز و قرمز، کدو تنبل، لوبیا سبز و کدو سبز از ظرفیت آنتی اکسیدانی بالایی برخوردار است. سلنیوم یک مادهی معدنی است که در بیشتر میوهها و سبزیجات وجود ندارد اما میتوان آن را در قارچها یافت. این ماده در عملکرد آنزیم کبد نقش ایفا میکند و به سم زدایی بعضی از ترکیبات سرطان زا در بدن کمک میکند. به علاوه، سلنیوم از التهاب جلوگیری میکند و همچنین نرخ رشد تومور را کاهش میدهد. همچنین نشان داده شده است که ویتامین D موجود در قارچ از طریق کمک به تنظیم چرخهی رشد سلولی از رشد سلولهای سرطانی ممانعت میکند. فولات موجود در قارچ نقش مهمی در پیوند و ترمیم دیانای ایفا میکند، به همین خاطر مانع از شکل گیری سلولهای سرطانی حاصل از جهش دیانای میشود. از دیگر مواردی که می توان با قارچ تهیه کرد: کوکو مرغ و قارچ ، املت قارچ ، بیف استراگانف و ماشرو جولیان است.