منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سمبوسه
  • سمبوسه

توضیحات

سمبوسه در ایران از قدیم به عنوان یک پیش‌غذا یا غذای جنوبی شناخته می‌شده و معمولا به همراه سس‌تند سرو می‌‌شود. در اکثر شهرهای جنوب و شرق کشور، انواع سمبوسه‌‌های خوشمزه را می‌توانید در دکه‌های کوچک و بزرگ اطراف خیابان ببینید.

مراحل:

  • گام 1ابتدا گوشت را به همراه پیاز در کمی روغن سرخ می کنیم و مقداری آب درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا گوشت خوب پخته شود.
  • گام 2سپس سیب زمینی را که از قبل پخته ایم به مواد اضافه می کنیم تا با مواد مخلوط شود.
  • گام 3سبزی ها را به مواد اضافه کرده و ادویه های مورد نیاز را به آنها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با هم مخلوط شوند.
  • گام 4پس از زمان کوتاهی که مواد با هم مخلوط شدند ماهیتابه را از روی شعله برداشته و می گذاریم خنک شود.
  • گام 5پس از اینکه سمبوسه ها کاملا پیچیده شد.آنها را در روغن سرخ می کنیم.
  • گام 6روش پیچیدن سمبوسه :
  • گام 7
  • گام 8نان را به صورت مستطیل می بریم و در گوشه چپ، مقداری از مواد را می گذاریم.
  • گام 9سپس گوشه نان را روی مواد می آوریم.
  • گام 10به این شکل یک ضلع مثلث ساخته می شود.
  • گام 11در مرحله بعد باید ضلع دیگر آن را بسازیم.
  • گام 12در نتیجه نان سمت راست را روی مواد می آوریم.
  • گام 13بدین ترتیب ما دو ضلع از مثلث را ساخته ایم. اگر دقت کنید، دو ضلع بالایی مثلث را داریم.
  • گام 14ولی مثلثمان ضلع پایینی ندارد. در نتیجه میزان نان باقیمانده که در پایین مثلث دیده می شود.را از زیر مثلث رد می کنیم تا ضلع سوم ساخته شود.
  • گام 15به این ترتیب سه ضلع مثلث ایجاد شده و ما یک تکه اضافه نان هم داریم.
  • گام 16می توانید آن را روی سمبوسه بیاورید. اگر به سمبوسه های حاضری نگاه کنید، معمولا یک تکه نان اضافه هم روی آن قرار دارد.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده : 120 گرم
  • سیب زمینی متوسط پخته: 1 عدد
  • نان لواش : 2-3 عدد
  • روغن مخصوص سرخ کردن : 5 قاشق غذاخوری
  • جعفری : نصف پیمانه
  • تره خرد شده : نصف پیمانه
  • پیاز : 1 عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل قرمز : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir