توضیحات
سبزی پلو با ماهیچه از غذاهای محبوب ایرانی است. از گوشت گوساله یا ماهیچه گوسفندی می توان برای تهیه سبزی پلو با ماهیچه استفاده کرد. این غذای پر ادویه و بسیار خوشمزه خیلی سنگین و پر کالری می باشد و بهتر است به عنوان شام و قبل از خواب آن را میل نکنید. این غذا را می توانید به عنوان ناهار میل کنید. سبزی پلو با ماهیچه غذای پرطرفدار جشن ها و مهمانی های خانوادگی است.
درست درآوردن برنج و ماهیچه دو رکن اساسی در تهیه سبزی پلو با ماهیچه است. برای تهیه ماهیچه این غذا حتما به نکات زیر توجه کنید:
۱- گوشت یا ماهیچه به کار رفته در این غذا حتما تازه باشد.
۲-دارچین را به هیچ وجه حذف نکنید.
۳- در هنگام پخت ماهیچه در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید و به آن اجازه دهید تا در آرامش پخته شود.
۴- سیر طعم غذای شما را بهتر می کند.
۵- در حین پختن ماهیچه هر کجا احساس کردید آب آن کم شده حتما یکی دو استکان آب اضافه کنید.
۶- راز خوشمزگی ماهیچه در این است که با حرارت کم و بدون آب و با آب پیاز پخته شود.
برای درست کردن سبزی پلو به نکات زیر دقت کنید:
۱- یک قاشق ماست هم زده به برنج در حال جوشیدن اضافه کنید تا برنج سفیدتر شود.
۲- نمک را به هیچ وجه در ابتدای پخت غذا اضافه نکنید چون باعث دیر پختن برنج می شود.
۳- برنج را با آب سرد آبکش نکنید چون باعث دیر پخت شدن برنج می شود.
۴- شما می توانید شوید را در هنگام آبکش کردن برنج یا در پایان جوشیدن برنج به آن اضافه کنید.
۵-شوید خشک نیازی به خیساندن ندارد اما بهتر است همراه آن کمی آب و روغن به برنج در حال پخت اضافه کنید.
مهم ترین قسمت پلو برای ما ایرانی ها ته دیگ آن می باشد. در تهیه سبزی پلو با ماهیچه می توانید از ته دیگ زعفرانی، سیب زمینی، نان تافتون، کاهو و… استفاده کنید.
از انواع دیگر پلو می توان به : شیرین پلو ، پلو مکزیکی ، سبزی پلو با ماهی و بت ماهی سورین (برنج ماهی شور) اشاره کرد.