منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات
  • سالاد نودل سبزیجات

توضیحات

سالاد نودل سبزیجات یک سالاد خوشمزه و جدید است که بیش تر در شرق آسیا تهیه می شود.نودل یا رشته فرنگی نوعی رشته باریک چینی و ژاپنی است. با این ماده می توان غذاهای بسیاری را تهیه کرد. سالاد نودل سبزیجات یک پیش غذای گیاهی است. که می توانید آن را پخته، نیم پز یا خام سرو کنید. این غذا را می توانید همراه با سس های مورد علاقه تان نوش جان کنید. تنوع غذاهایی که با رشته فرنگی تهیه می شوند آن قدر بالا است که هر کسی می تواند با افزودن مواد دلخواه دستور پخت مخصوص و منحصر به فرد خودش را داشته باشد.
سالاد نودل سبزیجات را به صورت سنتی می توان به دو روش سرو کرد. در روش اول تمام مواد اولیه پخته شده یا خام در کاسه های جداگانه روی میز قرار می گیرند و هر کس برحسب سلیقه اش از هر کدام برای خود می کشد. روش اول برای سرو نودل در کشورهای جنوب شرق آسیا معمول تر است. در روش دوم همه مواد درون یک کاسه ریخته می شوند و با سس مخلوط می شوند.بیشترین سسی که برای این سالاد استفاده می شود سس سویا می باشد اما می توانید از سس های دیگر همچون سس برنج ، سس بالزامیک و .. غیره نیز استفاده کنید.

تهیه نودل سبزیجات خوشمزه
اول از همه نودل را با توجه به دستور روی بسته آن بپزید، آبکشی کرده و کناری بگذارید. سبزیجاتتان را خرد کنید. مقداری اسفناج تازه و قارچ هم خرد کنید و با فلفل و نمک تفت بدهید. سیر را پوست بگیرید، دانه های فلفل چیلی را گرفته و همراه با سیرها خرد کنید. یک تکه زنجبیل تازه برداشته و آن را پوست گرفته و خلالی کنید. کدو، پیازچه و برگ گشنیز را خرد کنید و به نودل بیفزایید. سپس آن را همراه با سس سرو کنید.

از انواع دیگر سالاد می توان به : سالاد اسفناج و لبو ، سالاد هویج تایلندی ، سالاد فرنچ و سالاد مرغ و نودل اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
  • گام 2کلم بروکلی خرد شده را اضافه کنید و پس از 5 دقیقه کلم بروکلی ها را از قابلمه خارج کنید.
  • گام 3در داخل آب سرد قرار دهید تا بافت کلم حفظ شود.
  • گام 4ظرف دیگری را از آب پر کنید و اجازه دهید آب به جوش آید.
  • گام 5سپس نودل یا رشته فرنگی را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه آبکشی نمایید.(طبق دستور جعبه)
  • گام 6نودل آبکشی شده را داخل کاسه ای بریزید و با سس سویا مخلوط کنید.
  • گام 7روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا نودل خوب مزه دار شود.
  • گام 8برای تهیه سس سالاد جوانه ماش ، پیازچه خرد شده ، شکر ، سیر ، زنجبیل رنده شده و روغن را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود.
  • گام 9هویج را بپزید و به صورت نوارهای باریکی خرد کنید .
  • گام 10فلفل دلمه ای را نیز به صورت نوارهای باریکی برش بزنید ( برای هضم راحت تر میتوانید فلفل دلمه را داخل فر بپزید سپس خرد کنید ).
  • گام 11سس سالاد تهیه کرده را به مخلوط نودل و سس سویا اضافه و خوب مخلوط کنید.
  • گام 12سپس سبزیجات ( هویج ، کلم بروکلی ، کلم بنفش ، فلفل دلمه ای ) را اضافه نمایید .
  • گام 13سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید.(یک ساعت)

مواد لازم:

  • نودل یا رشته فرنگی : 300 گرم
  • سس سویا : 1/4 پیمانه
  • کلم بروکلی : 2 پیمانه
  • جوانه ماش : 1 پیمانه
  • پیازچه : 2 عدد
  • فلفل دلمه ای کوچک : 1 عدد
  • هویج : 1 عدد
  • کلم بنفش خرد شده : 1/2 پیمانه
  • سیر تازه : 1 حبه
  • زنجبیل تازه رنده شده : 1 قاشق چایخوری
  • شکر : 4 قاشق سوپ خوری
  • روغن کنجد یا زیتون : 1/4 پیمانه

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir