منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
  • سالاد ترکی
  • سالاد ترکی

توضیحات

سالاد ترکی نوعی سالاد است که مربوط به کشور ترکیه می باشد و تقریبا شبیه سالاد فصل است اما مواد بیشتری در آن به کار برده می شود و مدل آن تقریبا متفاوت می گردد. در این سالاد از سبزیجات زیادی استفاده می شود که همین امر باعث متفاوت شدن آن است.یکی از موادی که در این سالاد استفاده می شود فلفل دلمه ای می باشد. فلفل دلمه‌ای یا پلپل دلمه‌ای نوعی فلفل از خانواده سیب‌زمینیان که به رنگهای قرمز، زرد، سبز و نارنجی یافت می‌شود. از ویژگی‌های آن این است که به تندی دیگر گونه‌های فلفل نیست. به همین دلیل در انگلستان و ایرلند «فلفل شیرین» نیز نامیده می‌شود. این گیاه بومی مکزیک، آمریکای مرکزی و شمال آمریکای جنوبی است. دانهٔ این گیاه در سال ۱۴۹۳ به اسپانیا حمل شد و از آنجا به سراسر اروپا، آسیا و آفریقا گسترش یافت. امروزه چین و پس از آن مکزیک و اندونزی بزرگترین تولیدکنندهٔ فلفل در جهان هستند. یک فنجان فلفل دلمه ای به اندازه مرکبات ویتامین C دارد. بنابراین گفته می شود که فلفل دلمه ای ها غنی از ویتامین C هستند. یک عدد فلفل دلمه ای سبز متوسط بیش از ۱۰۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تأمین می کند. فلفل دلمه ای سبز همچنین غنی از بتاکاروتن است. اما میزان این آنتی اکسیدان در فلفل دلمه ای قرمز چندین برابر می باشد. لازم به ذکر است که مصرف فلفل دلمه ای ها راهی برای افزایش ویتامین B6 و اسیدفولیک بدن است. فلفل دلمه ای های رنگی غنی از بیوفلاونوئیدها هستند. این رنگدانه ها به پیشگیری از سرطان کمک می کنند. فلفل دلمه ای ها همچنین میزان زیادی اسیدفنولیک دارند که از تشکیل نیتروزآمین های سرطان زا ممانعت می کنند. هر چه فلفل دلمه ای رنگی تر باشد به این معنا است که میزان استرول گیاهی آن بالاست. این ترکیبات نیز پیش ساز ویتامین D می باشند که از بروز سرطان پیشگیری می کند. این مواد غذایی تأمین کننده لوتئین و زئاکسانتین نیز هستند. این آنتی اکسیدان ها نیز به کاهش خطر دژنراسیون ماکولای چشم کمک می کنند. فلفل دلمه ای هزاران خاصیت دیگر دارد که در وبلاگ به آن اشاره می کنیم. از انواع دیگر سالاد می توان به : سالاد سبزیجات ، سالاد فرنچ ، سالاد قالبی و سالاد الویه اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1کاهو را خرد کنید و به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.(خیر زیر نباشد، خیلی درشت هم نباشد).
  • گام 2گوجه و خیار را هم خرد کنید و به آن اضافه کنید.
  • گام 3اگر مایل هستید می‌توانید تخم‌های خیار و گوجه را جدا کنید.
  • گام 4فلفل دلمه‌ای ها را خالی کنید و با چاقو به شکل رشته‌های باریک خرد کنید.
  • گام 5پیاز قرمز را از وسط نصف کنید و آن را به صورت خلال‌های خیلی باریک خرد کنید.
  • گام 6سس سالاد:
  • گام 7حبه سیر را پوست بکنید و آن را با پشت چاقو کاملاً خرد و له کنید.
  • گام 8آب یک عدد لیمو ترش بزرگ را بگیرید و به سیر اضافه نمایید.
  • گام 9نمک، فلفل و روغن زیتون را هم اضافه کنید.
  • گام 10سپس، نعنا و جعفری خرد شده و سماق را هم اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید.
  • گام 11سس آماده شده را روی سالاد مورد نظر ریخته و با هم مخلوط کنید تا به خورد تمامی مواد برود.
  • گام 12سالاد شما آماده است.

مواد لازم:

  • کاهو سالادی :1 عدد
  • خیار بزرگ :1 عدد
  • گوجه : 2 عدد
  • فلفل دلمه‌ای سبز : 1/4
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: 1/4
  • پیاز قرمز کوچک : 1/2
  • سیر :1 حبه
  • آبلیمو : 3 قاشق غذاخوری (آب ۱ عدد لیمو)
  • نمک :1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • برگ نعنا خرد شده : 6-8 عدد
  • برگ جعفری خرد شده : 1/3 پیمانه
  • سماق : 1/2 قاشق چایخوری
  • پنیر فتا : به مقدار لازم
  • زیتون سیاه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir