مراحل:
- گام 1ابتدا کلم قرمز را به خوبی بشویید و سپس با کمک پوست کن به شکل رشته رشته خرد کنید.
- گام 2انار ها را در ظرف مناسبی دانه کنید و سپس کلم قرمز خرد شده را به انارها اضافه کنید.
- گام 3در مرحله بعد ماست کم چرب و سس مایونز را در ظرف مناسبی با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید
- گام 4سپس مقداری فلفل سیاه و نمک به سس سالاد اضافه نمایید و دوباره سس را هم بزنید
- گام 5گل پر را به همراه پودر سیر و آویشن به سس سالاد اضافه کنید و مواد سس را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
- گام 6سپس سس سالاد را به مخلوط کلم قرمز و انار های دانه شده اضافه کنید و همه مواد را به با یکدیگر مخلوط کنید
- گام 7در آخر سالاد را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا دانه های انار و کلم قرمز طعم و مزه سس را به خود بگیرند.
- گام 8 سالاد انار را می توانید برای سرو با مقداری پودر گردو و یا گردوی نیمه به زیبایی تزیین کنید.