منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
سالاد انار
  • سالاد انار

توضیحات

اگر برای مهمونای شب یلداتون دنبال یک سالاد مناسبتی و خاص هستین,حتما این پست رو دنبال کنید و قبل از شب یلدا یک بار تهیه کنید و از طعم خوشمزه اون و مخصوصا صدای دانه های انار زیر دندانتان لذت ببرید.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا کلم قرمز را به خوبی بشویید و سپس با کمک پوست کن به شکل رشته رشته خرد کنید.
  • گام 2انار ها را در ظرف مناسبی دانه کنید و سپس کلم قرمز خرد شده را به انارها اضافه کنید.
  • گام 3در مرحله بعد ماست کم چرب و سس مایونز را در ظرف مناسبی با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید
  • گام 4سپس مقداری فلفل سیاه و نمک به سس سالاد اضافه نمایید و دوباره سس را هم بزنید
  • گام 5گل پر را به همراه پودر سیر و آویشن به سس سالاد اضافه کنید و مواد سس را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
  • گام 6سپس سس سالاد را به مخلوط کلم قرمز و انار های دانه شده اضافه کنید و همه مواد را به با یکدیگر مخلوط کنید
  • گام 7در آخر سالاد را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا دانه های انار و کلم قرمز طعم و مزه سس را به خود بگیرند.
  • گام 8 سالاد انار را می توانید برای سرو با مقداری پودر گردو و یا گردوی نیمه به زیبایی تزیین کنید.

مواد لازم:

  • کلم قرمز خرد شده : سه پیمانه
  • سس مایونز : ۱/۵ پیمانه
  • انار دون شده : یک پیمانه
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • ماست پرچرب : به میزان لازم
  • گردو : به میزان لازم
  • پودر آویشن و گل پر : به میزان لازم
  • پودر سیر : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir