منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
رولت کالباس
  • رولت کالباس

توضیحات

رولت کالباس، یک نوع دسر و میان وعده خوشمزه و لذیذ می باشد که می توانید خیلی راحت و سریع در منزل طبخ و سرو کنید. روش طبخ این دسر سرد خانگی بسیار راحت بوده و با مواد اولیه ساده و در دسترس آماده و طبخ می ‌شود.

رولت کالباس با مواد اولیه برای داخل کرپ که شامل کالباس و یا ژامبون ورقه شده، خیارشور، جعفری خرد شده و سس مایونز بوده، طبخ می ‌شود. می‌ توانید با توجه به ذائقه غذایی خود از سس تند نیز در طبخ این دسر استفاده کنید. البته در این رسپی مواد اولیه خمیر رولت و طرز تهیه آن را نیز آموزش داده ایم. می توانید این دسر خوشمزه و دلپذیر را برای میان وعده خود و یا برای مهمانی و دورهمی های خانوادگی طبخ کرده و پذیرایی نمایید.

از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به رولت برنج، رولت اسفناج، رولت سوخاری، کاناپ ژامبون، اسپرینگ رول سبزیجات، فیلو کاپ میگو، مارمالاد موز، پاناکوتا انبه و… اشاره کرد.

 

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا در یک ظرف تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و هم بزنید.
  • گام 2سپس آرد را مرحله مرحله اضافه و مخلوط کنید. – در آخر نمک و فلفل را اضافه و هم بزنید.
  • گام 3در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید.
  • گام 4از مخلوط آماده شده ۲ ملاقه در ماهی تابه ریخته و پخش کنید.
  • گام 5زمانی که یک طرف کرپ سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود.
  • گام 6کرپ های آماده شده را در سینی بچینید تا سرد شود.
  • گام 7روی کرپ را با مخلوط سس مایونز سفید و چیلی بپوشانید.
  • گام 8سپس کالباس یا ژامبون های ورقه ای، خیارشور خرد شده، هویج رنده شده و جعفری را بگذارید.
  • گام 9کرپ ها را رول کنید و دو طرف آن را کمی سس مایونز بزنید تا لایه ها به هم بچسبند.
  • گام 10سپس کرپ های آماده شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و آماده شود.  

مواد لازم:

  • آرد: سه چهارم لیوان
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شیر: ۱ لیوان
  • کالباس یا ژامبون: ۲۰۰ گرم
  • هویج: ۱ عدد
  • خیارشور: ۲ عدد
  • سس مایونز سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز چیلی: ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir