دمی گوجه (کته گوجه )

پلو , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
دمی گوجه (کته گوجه )
  • دمی گوجه (کته گوجه )

توضیحات

این پلو مخلوط که به دمی گوجه یا گاهی استانبولی پلو هم معروفه یه غذای گیاهی و وفوق العاده خوش طعم و مفیده. امیدوارم درستش کنین و از طعم بی نظیرش لذت ببرین.

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز و سیب زمینی را خرد کرده و تفت می دهیم .
  • گام 2سپس گوجه رنده شده یا خرد شده را به همراه ادویه ها تفت می دهیم .
  • گام 3سپس آب را اضافه کرده و شعله را زیاد می کنیم.
  • گام 4آب که جوش آمد برنج را که از قبل خیس کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا آب غذا کاملا کشیده شود.
  • گام 5در اخر برنج را دم کرده و منتظر می مانیم تا غذا دم بکشد .حدود 30 تا 45 دقیقه زمان می برد.

مواد لازم:

  • آب : ⅕ لیوان
  • برنج نرمه (نیم دانه ) : 2 پیمانه
  • گوجه فرنگی متوسط : 2 عدد
  • سیب زمینی متوسط : 1 عدد
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زعفران : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir