دمپخت میگو

پلو , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
دمپخت میگو
  • دمپخت میگو

توضیحات

میگو به عنوان گوشت سفید برای افرادی که محدودیت مصرف گوشت قرمز دارند ، مانند بیماران قلبی – عروقی یا دیابتی ، جایگزین مناسبی می باشد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را با روغن تفت می دهیم.
  • گام 2سپس سیر و میگو را به آن اضافه نموده کمی تفت می دهیم.
  • گام 3سپس سبزی و ادویه ها ونمک را همراه با آب به آن اضافه می کنیم وصبر می کنیم تا به جوش آید.
  • گام 4در آخر برنج را با مواد مخلوط کرده شعله را کم می کنیم تا دم بکشد.

مواد لازم:

  • میگو:300 گرم
  • سیر: 4-5 حبه
  • پیاز متوسط : 2 عدد
  • روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • آب : به مقدارلازم
  • برنج : 3 پیمانه
  • سبزی (گشنیز و شنبلیله): 1 قاشق سوپ خوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir