مراحل:
- گام 1ابتدا بادمجان ها را شسته یک قطعه از بالای بادمجان ها را جدا می کنیم .
- گام 2سپس مغز داخل آن ها را درآورده داخل آن ها را نمک می زنیم و می گذاریم 20 دقیقه در آب پخته شود.
- گام 3گوشت چرخ کرده و پیاز را در روغن تفت می دهیم و ادویه جات گفته شده و جعفری را به آن اضافه کرده آنها را داخل بادمجان ها می ریزیم .
- گام 4قطعه های بریده شده را روی بادمجان ها گذاشته مجددا در روغن به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم .
- گام 5در آخر سس گوجه و آب لیموی تازه و کمی آب به آن اضافه کرده روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد.
- گام 6و در نهایت پس از پخته شدن داخل دیس چیده با تربچه و جعفری تزیین می کنیم.