منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
دلمه بادمجان
  • دلمه بادمجان

توضیحات

در اینجا قصد داریم طرز تهیه دلمه بادمجان را به روشی ساده به شما آموزش دهیم که تا حدودی، شبیه به طرز تهیه بادمجان شکم پر می‌باشد منتها در تهیه دلمه بادمجان از بادمجان دلمه‌ای و تپل به جای بادمجان قلمی استفاده می‌شود و چند مورد از مواد داخل دلمه بادمجان با مواد بادمجان شکم پر متفاوت است.

مراحل:

  • گام 1ابتدا بادمجان ها را شسته یک قطعه از بالای بادمجان ها را جدا می کنیم .
  • گام 2سپس مغز داخل آن ها را درآورده داخل آن ها را نمک می زنیم و می گذاریم 20 دقیقه در آب پخته شود.
  • گام 3گوشت چرخ کرده و پیاز را در روغن تفت می دهیم و ادویه جات گفته شده و جعفری را به آن اضافه کرده آنها را داخل بادمجان ها می ریزیم .
  • گام 4قطعه های بریده شده را روی بادمجان ها گذاشته مجددا در روغن به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم .
  • گام 5در آخر سس گوجه و آب لیموی تازه و کمی آب به آن اضافه کرده روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد.
  • گام 6و در نهایت پس از پخته شدن داخل دیس چیده با تربچه و جعفری تزیین می کنیم.

مواد لازم:

  • پیاز متوسط : 2 عدد
  • بادمجان دلمه ای متوسط : 8 عدد
  • گوشت چرخ کرده : 500 گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • دارچین : به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  • سس گوجه فرنگی : 1 فنجان
  • عصاره لیمو ترش : 1 فنجان
  • تربچه : 2 عدد
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir