منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
حلیم طالقان
  • حلیم طالقان

توضیحات

این غذا به دلیل وجود لوبیا(پروتئین گیاهی ) و گوشت (پروتئین حیوانی ) منبع خوبی از پروتئین می باشد.در نتیجه برای کودکان در حال رشد ، نوجوانان در سنین بلوغ و زنان باردار و شیرده مناسب است.

مراحل:

  • گام 1گندم و لوبیا را از شب قبل خیس می کنیم، تا نفخ آن گرفته شود.
  • گام 2گندم و لوبیای خیس شده را با گوشت و 1 عدد پیاز کوچک در 2 لیتر آب می پزیم.
  • گام 33 الی 4 ساعت طول می کشد که گوشت وگندم و لوبیا خوب پخته شود.
  • گام 4بعد از پخت ، مقداری پیاز داغ ، نمک ، فلفل و کمی دارچین به آن اضافه می کنیم.
  • گام 5این حلیم به صورت نیمه دون(نیمه کوبیده )، با آبلیمو و نمک یا شکر و دارچین مصرف می شود.

مواد لازم:

  • لوبیا چیتی : 1 پیمانه
  • بلغور گندم : 2 پیمانه
  • گوشت گوسفندی با استخوان : 500 گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • ادویه : به مقدار لازم
  • پیاز : 2 عدد

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir