ته چین ماهیچه

پلو , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
ته چین ماهیچه
  • ته چین ماهیچه
  • ته چین ماهیچه
  • ته چین ماهیچه
ته چین ماهیچه
  • ته چین ماهیچه
  • ته چین ماهیچه
  • ته چین ماهیچه
ته چین ماهیچه
  • ته چین ماهیچه
  • ته چین ماهیچه
  • ته چین ماهیچه

توضیحات

ته چین ماهیچه یکی از غذاهای خوشمزه و عالی در ایران می باشد که می توانید از آن در سفره خود استفاده کنید. ظاهر این پلو همانند دیگر غذاهای ایرانی زیبا و جذاب می باشد. به طور کلی ته چین غذایی ایرانی و خوشمزه می باشد. ته چین دارای انواع مختلفی می باشد که طرز تهیه هر کدام شبیه به هم است فقط مواد اولیه آن ها با هم کمی متفاوت هستند. افرادی که اشتهای کمی دارند از این غذا استفاده کنند زیرا با دیدن ظاهر و تزئین آن اشتهایشان باز می شود و این غذای خوشمزه را میل می کنند. تزئین این غذا بستگی به سلیقه افراد متفاوت است و هر فردی می تواند آن را به نحوی زیبا تزئین کند. ته چین ماهیچه از غذاهای پرکالری و مقوی است که می توانید در برنامه غذایی خود بگنجانید. ته چین گوشت را شاید بیشتر شما امتحان کرده اید و از طعم آن لذت برده اید ته چین ماهیچه نیز غذایی شبیه به ته چین گوشت می باشد و تنها نوع گوشت استفاده شده ی آن متفاوت است. ته چین ماهیچه به دلیل داشتن گوشت دارای پروتئین می باشد و برای افراد مفید و مقوی می باشد. شاید امروزه به دلیل گران شدن گوشت این غذا به عنوان غذایی پرهزینه شناخته شود ولی برای امتحان هم که شده آنرا تهیه و میل کنید. ته چین ماهیچه را می توانید به عنوان یک وعده غذایی شام و یا ناهار استفاد کنید. این غذا جزو دسته ی ته چین ها می باشد و طرز پخته آن کمی سخت است ولی با رعایت نکات و دقت کافی می توانید به راحتی آن را درست کنید. اگر تابحال ته چین درست نکرده اید می توانید امروز شروع کنید و یک غذای متفاوت برای خانواه خود تهیه کنید پس معطل نکنید و از حالا شروع کنید.از جمله انواع دیگر ته چین در خوردنی ها می توان به : ته چین کشمش و لپه ،ته چین هویج ، ته چین با گوشت و ته چین شیرازی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز داغ را آماده کنید.
  • گام 2سپس ماهیچه را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید.
  • گام 3سپس زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید.
  • گام 4۵۰۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.
  • گام 5در ظرفی دیگر تخم مرغ را به همراه ماست بزنید.
  • گام 6زعفران دم کرده را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
  • گام 7سپس مایه تخم مرغ و ماست را با برنج آبکش شده مخلوط کنید.
  • گام 8ته قابلمه را چرب کنید.
  • گام 9سپس ابتدا یک لایه از مایه برنج و پس از آن یک لایه مخلوط گوشت بریزید.
  • گام 10این مرحله را تا جایی ادامه دهید تا مواد تمام شود.
  • گام 11یک ساعت اجازه می دهیم تا مواد کاملا پخته شود.
  • گام 12بعد از پخت می توانید با زرشک و خلال پسته تزئین کنید.

مواد لازم:

  • پیاز :1 عدد
  • مغز ران گوسفند : 400 گرم
  • برنج : 3 پیمانه
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • ماست چکیده و ترش : 300 گرم
  • زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوری
  • کره : 50 گرم
  • زرشک : مقداری برای تزئین
  • خلال پسته : مقداری برای تزئین
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir