منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات
  • بورک سبزیجات

توضیحات

بورک یک غذای فوری و حاضری ترکیه ای است. این غذا با استفاده از نان یوفکایی که دور مرغ، گوشت یا سبزیجات خاصی پیچیده شده درست می شود. بورک لذیذی که امروز دستور پختش را قرار دادیم بورک سبزیجات است. خمیر یوفکا را می توانید از فروشگاه ها و هایپر مارکت ها تهیه کنید یا در خانه درست کنید. البته باید بدانید که دردسر درست کردن خمیر یوفکا در خانه خیلی بیشتر از پخت خود بورک است. پس بهترین کار خرید یک بسته خمیر یوفکا است! اگر از خمیر یوفکا آماده استفاده می کنید، ۲۰ دقیقه پیش از پیچاندن بورک ها آن را از فریزر خارج کنید، سپس مازاد آن را در بسته بندی قرار داده و کاملا بپوشانید. چون برخورد مستقیم سرما به این خمیر باعث پودر و خراب شدن آن می شود.


نکات مهم تهیه خمیر یوفکا در خانه
۱- خمیر را حسابی ورز بدهید تا هوای داخل آن کامل خارج شود.
۲- خمیر یوفکا خانگی را می توانید ۲ الی ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.
۳- اگر قصد دارید با خمیر یوفکا لقمه های شیرین برای دسر، عصرانه یا صبحانه درست کنید می توانید مقداری شکر به خمیر آن اضافه کنید.

می توانید مقداری پنیر خامه ای یا لیقوان را همراه با گردوی خرد شده در خمیر یوفکا بپیچانید. با تهیه حلوا و گردو یا خمیر یوفکا می توانید یک عصرانه خوشمزه داشته باشید و همراه با چای دارچین میل کنید.
از دیگر موادی که با قرار دادن آن ها درون خمیر یوفکا می توان بورک تهیه کرد باید به موارد زیر اشاره کنیم: انواع میوه ها همراه با دارچین، مایه پیتزا، مایه ماکارونی، سبزیجات همراه با پنیر، مایه ساندویچ مرغ و مایه سالاد الویه.

از انواع دیگر پیش غذا می توان به : نان شکم پر ،بروسکت گوجه فرنگی ، کیسادیای مرغ ، رول عدسی و بورک گوشت اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1برای تهیه این بورک خوشمزه ابتدا روغن کنجد یا زیتون رو همراه سیر رنده شده، زنجبیل تازه رنده شده و پیازچه خرد شده را حدود یکی دو دقیقه تفت دهید تا بویشان بلند شود.
  • گام 2حالا کلمی که خرد کردید را به علاه هویج و کرفسی که مکعبی و ریز خرد کردید داخل ماهیتابه بریزید و سس سویا را هم اضافه کنید.
  • گام 3سپس مواد را برای حدود ۳ الی ۵ دقیقه تفت دهید تا سبزیجاتتان فقط کمی نرم شوند و کاملا له و پخته نشوند.
  • گام 4نمک را هم در این مرحله اضافه کنید.
  • گام 5یه ورق خمیر یوفکا را روی سطح کارتان بگذارید و با شیر مرطوبش کنید تا موقع پیچیدن ترک نخورد و پاره نشود .
  • گام 6بعد یک قاشق پر از مواد روی خمیر بگذارید.
  • گام 7کمی گشنیز تازه خرد شده هم اضافه کنید.
  • گام 8چپ و راست خمیر را تا کنید.
  • گام 9شروع کنید به پیچیدن بورکتان
  • گام 10ابتدا آب و آرد را با هم مخلوط کنید تا ماده ای که حالت چسبندگی دارد به دست آید.
  • گام 11سپس برای خمیر یوفکا انتهای رول کاملا به رول بچسبد روی سطحش را با فرچه کمی از مخلوطی که در بالا درست کردید، بزنید و بعد رول را ببندید.
  • گام 12داخل قابلمه مقدار کافی روغن بریزید طوری که ارتفاع روغن بین ۴ تا ۵ سانت باشد (قابلمه را خیلی بزرگ انتخاب نکنید تا مجبور نشوید روغن زیادی مصرف کنید).
  • گام 13حرارت را روی متوسط تنظیم کنید و وقتی روغن کاملا داغ شد بورک ها را داخل روغن بگذارید.
  • گام 14حالا بورک ها را سرخ کنید تا طلایی شوند و در حین سرخ کردن گاهی برعکساش کنید تا همه اطرافشون یکنواخت طلایی شوند.
  • گام 15در نهایت هم روی دستمال کاغذی بگذارینشون تا روغن اضافیش برود.

مواد لازم:

  • خمیر یوفکا مستطیلی : ۱۰ ورق
  • سیر رنده شده : ۱ قاشق چایخوری
  • زنجبیل تازه رنده شده : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پیازچه خرد شده : ۲ عدد
  • کلم سفید تقریبا کوچک : ۱/۲ عدد
  • هویج : ۱ عدد
  • گشنیز : ۱ مشت
  • سس سویا : ۲ قاشق غذاخوری
  • کرفس : ۱ ساقه بزرگ
  • روغن کنجد یا زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
  • آب : ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد : ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر : ۱/۲ پیمانه
  • نمک : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir