توضیحات
بورک یک غذای فوری و حاضری ترکیه ای است. این غذا با استفاده از نان یوفکایی که دور مرغ، گوشت یا سبزیجات خاصی پیچیده شده درست می شود. بورک لذیذی که امروز دستور پختش را قرار دادیم بورک سبزیجات است. خمیر یوفکا را می توانید از فروشگاه ها و هایپر مارکت ها تهیه کنید یا در خانه درست کنید. البته باید بدانید که دردسر درست کردن خمیر یوفکا در خانه خیلی بیشتر از پخت خود بورک است. پس بهترین کار خرید یک بسته خمیر یوفکا است! اگر از خمیر یوفکا آماده استفاده می کنید، ۲۰ دقیقه پیش از پیچاندن بورک ها آن را از فریزر خارج کنید، سپس مازاد آن را در بسته بندی قرار داده و کاملا بپوشانید. چون برخورد مستقیم سرما به این خمیر باعث پودر و خراب شدن آن می شود.
نکات مهم تهیه خمیر یوفکا در خانه
۱- خمیر را حسابی ورز بدهید تا هوای داخل آن کامل خارج شود.
۲- خمیر یوفکا خانگی را می توانید ۲ الی ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.
۳- اگر قصد دارید با خمیر یوفکا لقمه های شیرین برای دسر، عصرانه یا صبحانه درست کنید می توانید مقداری شکر به خمیر آن اضافه کنید.
می توانید مقداری پنیر خامه ای یا لیقوان را همراه با گردوی خرد شده در خمیر یوفکا بپیچانید. با تهیه حلوا و گردو یا خمیر یوفکا می توانید یک عصرانه خوشمزه داشته باشید و همراه با چای دارچین میل کنید.
از دیگر موادی که با قرار دادن آن ها درون خمیر یوفکا می توان بورک تهیه کرد باید به موارد زیر اشاره کنیم: انواع میوه ها همراه با دارچین، مایه پیتزا، مایه ماکارونی، سبزیجات همراه با پنیر، مایه ساندویچ مرغ و مایه سالاد الویه.
از انواع دیگر پیش غذا می توان به : نان شکم پر ،بروسکت گوجه فرنگی ، کیسادیای مرغ ، رول عدسی و بورک گوشت اشاره کرد.