منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن
  • برگر بوقلمون با آویشن

توضیحات

برگر بوقلمون با آویشن یک غذای یونانی ست.این غذا به دلیل استفاده از گوشت بوقلمون در ردیف غذاهای رژیمی قرار می گیرد که علت آن را در ادمه خواهید خواند..برگر انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع گوشت آن طبقه بندی می شود اکثر برگرهایی که در سطح شهر و در فست فود ها به فروش می رسد با استفاده از گوشت گوساله است که دارای چربی می باشد اما معمولا شما در هیچ فست فودی نمیبیند که با گوشت بوقلمون برای شما برگر تهیه کنند حال در اینجا ما به شما آموزش می دهیم که چطور یک غذای سالم تهیه کنید که حتی شما را چاق هم نکند و برای سلامتیتان نیز مفید باشد.این غذا برای بیماران دیابتی ، مبتلایان به پوکی استخوان ،بیماران مبتلا به Ciliac و سندرم پیش قاعدگی و بیماران دیابتی مفید است.گوشت بوقلمون از دو درجه سفید و قرمز تشکیل شده است که حدود ۶۵ % آن گوشت سفید که در ناحیه سینه و ۳۵% آن ران بوقلمون است گوشت قرمز می باشد. جالب است بدانید که طعم این گوشت ها با هم متفاوت است. گوشت سینه و بال‌ها سفید و گوشت قرمز آن که اغلب در ران‌ها یافت می‌شود.گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژه‌ای که دارد هنگام طبخ حجم خود را از دست نمی‌دهد و به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است و منبع خوبی از ویتامین‌های A، B1، B3، B6، B12 و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسید آمینه تریپتوفان به شمار می‌رود.در صورتی که نمی خواهید دچار بیماریهای سرطان سینه، پروستات، بیماری MS، آرتروز، افسردگی و اعصاب شوید و ضمنا اسید اوریک، اوره و چربی خونتان بالا نرود، گوشت بوقلمون مصرف کنید.بوقلمون فاقد اوره و اسید اوریک نسبت به گوشت های دیگر است.در بوقلمون مقدار زیادی امگا ۳ وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پائین آورنده کلسترول می شود و از مزمن شدن بیماری ها جلوگیری می کند. از انواع دیگر برگر و ساندویچ می توان به : قارچ برگر ، چیز برگر ، همبرگر خانگی و ساندویچ مرغ اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1در یک کاسه ی بزرگ گوشت چرخ کرده را با فلفل کباب شده ،پنیر فتا،سیر، ارگانو، پودر پیاز و فلفل قرمز مخلوط کنید.
  • گام 2برای طعم دار نمودن برگر مقداری فلفل سیاه به این مواد بیافزاید.
  • گام 3مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید
  • گام 4از هر قسمت یک کلوچه یا برگر بسازید.
  • گام 5برگرها را در تابه ای که با مقداری روغن اسپری شده است و بروی حرارت متوسط گرم شده سرخ کنید.
  • گام 6شما می توانید سینی گریل را اندکی چرب کنید و برگرها را گریل کنید(گریل زغالی یا گازی ).
  • گام 7هر طرف برگرها را 5 دقیقه بپزید طوریکه وسط آنها صورتی رنگ نباشد.(اجازه دهید خوب سرخ شوند).
  • گام 8در نهایت برگرهای سرخ شده را داخل نان همبرگر گذاشته و با گوجه و خیار شور و کاهو تزئین کرده و سپس سرو کنید.

مواد لازم:

  • گوشت بوقلمون (چرخ کرده، کم چرب) : 570 گرم
  • فلفل دلمه ای قرمز (کباب شده و پوست و دانه های آن جدا گردد و ریز خرد شود) : یک عدد
  • آویشن : 2 قاشق چاخوری
  • پنیر فتا(خرد شده ) : نصف فنجان
  • سیر (له شود یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر ) : 2 حبه
  • ارگانو خشک (یا2 قاشق چایخوری ارگانو تازه ) : یک قاشق چایخوری
  • پودر پیاز : یک قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز تند(اختیاری) : یک چهارم قاشق چایخوری
  • نان همبرگر : به تعداد لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir