بابا گانوش (بابا غنوج)

پیش غذا , شام , گیاهی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)
  • بابا گانوش (بابا غنوج)

توضیحات

بابا غنوش (بابا گانوش)  یا بابا غنوج یک پیش غذا یا دیپ پرطرفدار عربی است که در کشورهای خاورمیانه سرو می شود. برای درست کردن این غذای معرکه باید بادمجان کبابی را همراه با ادویه و روغن زیتون و سیر و ارده مخلوط کنید. جالب است بدانید که می توانید به آن کشک هم اضافه کنید. اما خوشحال نشوید که تبدیل به یک غذای ایرانی شده چون با اضافه کردن کشک به ارده تبدیل به متبل که نوعی غذای عربی است می شود.

درباره بادمجان موجود در بابا غنوج بیشتر بدانید
بادمجان ماده اصلی در تهیه بابا غنوش است. این گیاه خوراکی فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارد. از جمله خواص آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱- استحکام استخوان ها و پیشگیری از پوکی استخوان
۲- افزایش کارایی قلب و عروق خونی
۳- تقویت دستگاه گوارش
۴-کاهش وزن
۵- کنترل قند خون و دیابت
۶- کاهنده استرس

ترفندهای از بین بردن تلخی بادمجان
بادمجان ها را پوست گرفته، خرد کرده و در آب نمک قرار دهید. سپس آن ها را بشویید و سرخ کنید. این کار علاوه بر از بین بردن تلخی بادمجان در کاهش روغن مصرفی آن هنگام پخت نیز موثر است.
بادمجان ها را در یک سطل پر از آب ریخته سپس مقداری آبلمیوی تازه یا لیمو در آن بریزید. ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید. سپس بادمجان ها را فشار دهید تا آب داخل آن ها خالی شود.
بادمجان های خرد شده را حسابی نمک بزنید. بعد از نیم ساعت آن ها را آبکشی کرده و کاملا بشویید.
به مدت نیم ساعت بادمجان های خرد شده را داخل شیر بخیسانید. البته این کار ممکن است تلخی آن ها را نگیرد اما مزه شان را بهتر می کند.

از انواع دیگر پیش غذا می توان به : حمص ، سوپ نخود مدیترانه ای ، رول عدسی ، سوپ کاری مرغ و نارگیل و میرزاقاسمی اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1دمای فر را روی 220 درجه سانتی گراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید.
  • گام 2بادمجان ها را در سینی فر چیده و حدود یک ساعت در فر کباب کنید.
  • گام 3پس از اینکه بادمجان ها کاملا کباب شدند انها را درون آب سرد قرار می دهیم.
  • گام 4۵ دقیقه صبر می کنیم ، سپس پوست سوخته بادمجان ها را جدا می کنیم.
  • گام 5پس از اینکه پوست بادمجان ها را گرفتیم ، آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.
  • گام 6سپس بادمجان ها را بکوبید و همراه سیر، آب لیمو ترش، ارده، روغن زیتون، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسند.
  • گام 7ماست را در آخر اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 8این مخلوط را در ظرف سرو بریزید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  • گام 9برای روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و با برگ جعفری یا نعناع تزئین کنید.

مواد لازم:

  • بادمجان: 3 عدد
  • سیر: 3 حبه
  • آب لیمو سنگی: 1 عدد
  • ارده: 2 قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون : یک سوم پیمانه
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • ماست یونانی: 2 قاشق سوپ خوری
  • برگ جعفری (خرد شده): برای تزئین
  • برگ نعناع (خرد شده): برای تزئین

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir