اشکنه سیب زمینی

آبگوشت , شام , گیاهی ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
اشکنه سیب زمینی
  • اشکنه سیب زمینی
  • اشکنه سیب زمینی
اشکنه سیب زمینی
  • اشکنه سیب زمینی
  • اشکنه سیب زمینی

توضیحات

اشکنه سیب زمینی یکی دیگر از غذاهای سنتی استان قم است. اشکنه انواع مختلفی دارد مانند اشکنه تخم مرغ ، گوجه ، پیاز و …. اما در اینجا قرار بر این است که اشکنه شیب زمینی استان قم را به شما آموزش دهیم.
اشکنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این غذا تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است. اشکنه سوپ یا روغن‌آبی است از آرد، سبزی و پیازداغ. که در ایتدا در همه اشکنه ها پیاز را در روغن سرخ می کنند و سپس ما بقی مواد را بر حسب نوع آن غذا به آن اضافه می کنند.

در این قسمت شما می توانید با طرز تهیه اشکنه ساده آشنا شوید

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا سیب زمینی و پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت می دهیم.
  • گام 22 تا 3 لیوان آب به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا به جوش آید.
  • گام 3سپس نعنا خشک ، زردچوبه ، فلفل و نمک را در آن ریخته ، می گذاریم بجوشد و غلیظ شود.
  • گام 4سپس تخم مرغ ها را یکی یکی در آن می شکنیم، بدون آنکه آن ها را هم بزنیم.
  • گام 5وقتی تخم مرغ ها بسته شد ، اشکنه آماده است.

مواد لازم:

  • تخم مرغ : 4 عدد
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • نعنا خشک : 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی متوسط : 1 عدد
  • آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری
  • آب : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir