منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
اشپل کوکو
  • اشپل کوکو
  • اشپل کوکو
اشپل کوکو
  • اشپل کوکو
  • اشپل کوکو

توضیحات

اشپل کوکو (کوکوی خاویار ماهی سفید) یکی از کوکوهای سنتی استان گیلان است که با تخم ماهی سفید تهیه می شود. اشپل یکی از مواد غذایی مورد علاقه مردم گیلان است که اکثرا در کنار غذاهایشان سرو می کنند وعلاقه خاصی به آن دارند. تخم ماهی به دلیل داشتن اسید‌های چرب اشباع نشده می‌تواند از افسردگی، بیماری قلبیـ عروقی و سکته مغزی جلوگیری کند. انواع دیگر کوکو عبارتند از: کوکو سبزی، کوکو پاغازه، کوکو گردو، پکوره و کماج که انواع مختلفی از کوکو هستند که می توانید تهیه کنید.

مراحل:

  • گام 1ابتدا پوسته شفاف خاویار (اشبل) را جدا کرده و با چنگال هم می زنیم تا از هم باز شود.
  • گام 2سپس برگ سیر خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
  • گام 3پس از اضافه کردن تخم مرغ ها و ادویه جات مواد را هم زده تا به صورت یکنواخت در آید.
  • گام 4در نهایت مواد داخل ماهیتابه ریخته یک طرف آن را سرخ کرده سپس برمی گردانیم و طرف دیگر را سرخ می کنیم.

مواد لازم:

  • خاویار ماهی سفید : 2 تکه
  • تخم مرغ : 4-5 عدد
  • برگ سیر خرد شده : 2 لیوان
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir