آبگوشت بامیه

آبگوشت , ناهار ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
آبگوشت بامیه
  • آبگوشت بامیه
  • آبگوشت بامیه
  • آبگوشت بامیه
آبگوشت بامیه
  • آبگوشت بامیه
  • آبگوشت بامیه
  • آبگوشت بامیه
آبگوشت بامیه
  • آبگوشت بامیه
  • آبگوشت بامیه
  • آبگوشت بامیه

توضیحات

آبگوشت بامیه از غذاهای محلی و اصیل استان ایلام می باشد که البته شهرت چندانی در سایر مناطق ایران پیدا نکرده است. وجود مواد سالم و ارزش غذایی هر یک باعث مفید و سالم بودن این غذای ایلامی شده است. به گونه ای که این غذا برای درمان دیابت و سایر بیماری ها نیز بسیار معروف می باشد.

این آبگوشت معمولا با گوشت گوسفندی تهیه می شود و طعم لذیذی دارد . اما مهمترین نکته آن در استفاده از بامیه است.شاید بامیه برای خیلی افراد طعم ناپسندی داشته باشد اما می توانید به راحتی طعم آن را جذاب کرده و از استفاده آن لذت ببرید.

بامیه از آن به عنوان «بمب خاصیت» یاد می شود، خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها و سرطان ها را بیش از آنچه فکرش را بکنید، کاهش می دهد و سیستم ایمنی بدن را قوی می کند، بامیه بهترین داروی قند است زیرا لوزالمعده را فعال می کند.  بامیه می تواند ناراحتی های روده و معده ازجمله زخم معده را درمان کند و این خوراکی با مزه سبز رنگ با قدرتی که دارد مفاصل را نرم می‌کند و از رماتیسم و آرتروز جلوگیری می کند.

وجود گوشت در این غذا که به عنوان ماده اصلی نیز می باشد، باعث طبخ غذایی مفید و سالم و سرشار از فیبر شده است. همچنین در مورد بامیه نیز باید بگوییم که این گیاه خواص و فواید بسیاری برای سلامتی داشته و جزو گیاهان معروف خطه جنوب می باشد. بامیه حاوی ویتامین، مواد معدنی و فیبر می ‌باشد که باعث کاهش قند خون و کلسترول شده و از بروز یبوست پیشگیری می کند. همچنین پتاسیم و کلسیم موجود در بامیه منجر به جلوگیری از فشار خون و پوکی استخوان می شود.

از انواع دیگر آبگوشت می توان به آبگوشت کشک، آبگوشت بادمجان، آبگوشت لیمو عمانی، آبگوشت به، آبگوشت بوقلمون اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه سرخ کنید.
  • گام 2سپس گوشت را نیز خرد کنید و به همراه نمک، زردچوبه و فلفل به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه مواد را تفت دهید.
  • گام 3در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و ۲ یا ۳ دقیقه تفت دهید تا مواد خوشرنگ شوند و رب هم خوب تفت بخورد و از خامی در بیاید.
  • گام 4سپس ۴ لیوان آب جوش را درون قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید. حرارت را کم کنید تا گوشت نیم پز شود.
  • گام 5در یک ماهی تابه دیگر کمی روغن بریزید و بامیه ها را به آن اضافه کنید.
  • گام 6حدود ۱۰ دقیقه بامیه‌ها را سرخ کنید تا خامی آن از بین برود.
  • گام 7گوجه فرنگی ها را رنده کنید و بعد از حدود یک ساعت به همراه بامیه ها به مواد گوشت اضافه کنید.
  • گام 8نیم ساعت اجازه دهید تا مواد قابلمه کاملا بپزد و بامیه ها نیز نرم شود.

مواد لازم:

  • بامیه :۳۰۰ گرم
  • گوشت گوسفندی :۳۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی متوسط :۲ عدد
  • پیاز متوسط :۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی :۲ قاشق غذاخوری
  • آب :۴ لیوان
  • روغن : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • فلفل قرمز: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir