منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کیک کاسترد
  • کیک کاسترد
  • کیک کاسترد
کیک کاسترد
  • کیک کاسترد
  • کیک کاسترد

توضیحات

کیک کاسترد کیکی است ترکیبی .به این معنی این کیک به تنهایی یک کیک نیست بلکه در آن از چیزی شبیه به ژله استفاده می شود که طعم آن را متفاوت می کند و بافت خاصی به این کیک می دهد. در این کیک شما هم از خوردن کیک لذت می برد و هم از خوردن ژله. کاسترود نوعی پودر ژله است که در ترکیب این کیک از آن استفاده می شود. از پودر کاسترود دسرهای دیگری همچون، ژله و کرم کاسترود نیز تهیه می شود که در قسمت های بعدی به توضیح آنها نیز خواهیم پرداخت.پودر کاسترود ترکیبی از آرد ذرت و افزودنی های مجاز خوراکی ست که به صورت پودر و آماده به فروش می رسد.
پودر کاسترود ایران خوردنی ها سرزمین غذا
از جمله کیک های دیگر که با ژله تهیه می شوند می توان به تارت آناناس، کیک با روکش ژله و چیز کیک انار اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل را به همزن می زنیم تا کرمی شکل شود.
  • گام 2روغن و ماست را اضافه می کنیم و با همزن فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
  • گام 3آرد و بکینگ پودر را که قبلا یک بار الک کرده ایم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  • گام 4به اندازه ۳ قاشق از مایه کیک را برمی داریم و بهش پودر کاکائو اضافه می کنیم و با قاشق خوب هم میزنیم.
  • گام 5مایه کیک را در قالب ۲۰در ۳۰ سانت که قبلا چرب کرده ایم و کف قالب کاغذ روغنی گذاشته ایم،می ریزیم و بعد مایه شکلاتی را با قاشق یکی در میان روی مایه وانیلی می ریزیم و با نوک چاقو یا خلال بهش حالت دالبر یا مارپیچی می دهیم،زیاد فشار ندهید،فقط سطح کیک با مایه شکلاتی قاطی شود قشنگ تر است.
  • گام 6سپس قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای۱۷۵درجه گرم کرده ایم،به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت قرار می دهیم.
  • گام 7بعد از گذشت نیم ساعت پخت کیک را چک کنید،یک خلال را وارد کیک کنید اگر نچسبید،کیک پخته.بعد کیک را بگذارید تا کاملا سرد شود
  • گام 8برای تهیه مواد کرم،اول پودر کاسترد و شیر را درون یک قابلمه کوچک که بهتر است از جنس تفلون باشد بریزید و هم بزنید تا کاملا پودر کاسترد در شیر حل شود،بعد روی حرارت ملایم قرار بدهید .
  • گام 9پودر کرم کارامل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید و در آخر شکر را بریزید،در این مرحله شیرینی کرم را تست کنید،اگر دوست داشتید میزان شکر را کمتر یا بیشتر کنید،این به ذائقه شما بستگی دارد.
  • گام 10در آخر مرتب هم بزنید تا ته نگیرد،تا وقتی که تقریبا به غلظت عسل برسد،البته مقداری آبکی تر از عسل.
  • گام 11سپس شعله را خاموش کنید.حالا مواد کرم را روی کیکی که کنار گذاشته بودیم و سرد شده بود میریزیم و کیک را درون یخچال میگذاریم تا مواد کرم سفت شود

مواد لازم:

  • آرد : ۲ پیمانه
  • شکر : ۱ پیمانه
  • تخم مرغ متوسط : ۴ عدد
  • بیکینگ پودر : ۱.۵ قاشق غذا خوری
  • ماست‏ : ۳/۴ پیمانه
  • وانیل‏ : ۱/۲ قاشق چای خوری
  • روغن : ۳/۴ پیمانه
  • پودر کاکائو : ۱ قاشق غذا خوری
  • مواد لازم برای کرم
  • پودر کاسترد : ۴ قاشق غذاخوری سرخالی
  • شکر : ۴ قاشق غذا خوری
  • آب یا شیر : ۱.۵ پیمانه
  • پودر کرم کارامل : ۱ بسته

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir