مراحل:
- گام 1ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل را به همزن می زنیم تا کرمی شکل شود.
- گام 2روغن و ماست را اضافه می کنیم و با همزن فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
- گام 3آرد و بکینگ پودر را که قبلا یک بار الک کرده ایم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- گام 4به اندازه ۳ قاشق از مایه کیک را برمی داریم و بهش پودر کاکائو اضافه می کنیم و با قاشق خوب هم میزنیم.
- گام 5مایه کیک را در قالب ۲۰در ۳۰ سانت که قبلا چرب کرده ایم و کف قالب کاغذ روغنی گذاشته ایم،می ریزیم و بعد مایه شکلاتی را با قاشق یکی در میان روی مایه وانیلی می ریزیم و با نوک چاقو یا خلال بهش حالت دالبر یا مارپیچی می دهیم،زیاد فشار ندهید،فقط سطح کیک با مایه شکلاتی قاطی شود قشنگ تر است.
- گام 6سپس قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای۱۷۵درجه گرم کرده ایم،به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت قرار می دهیم.
- گام 7بعد از گذشت نیم ساعت پخت کیک را چک کنید،یک خلال را وارد کیک کنید اگر نچسبید،کیک پخته.بعد کیک را بگذارید تا کاملا سرد شود
- گام 8برای تهیه مواد کرم،اول پودر کاسترد و شیر را درون یک قابلمه کوچک که بهتر است از جنس تفلون باشد بریزید و هم بزنید تا کاملا پودر کاسترد در شیر حل شود،بعد روی حرارت ملایم قرار بدهید .
- گام 9پودر کرم کارامل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید و در آخر شکر را بریزید،در این مرحله شیرینی کرم را تست کنید،اگر دوست داشتید میزان شکر را کمتر یا بیشتر کنید،این به ذائقه شما بستگی دارد.
- گام 10در آخر مرتب هم بزنید تا ته نگیرد،تا وقتی که تقریبا به غلظت عسل برسد،البته مقداری آبکی تر از عسل.
- گام 11سپس شعله را خاموش کنید.حالا مواد کرم را روی کیکی که کنار گذاشته بودیم و سرد شده بود میریزیم و کیک را درون یخچال میگذاریم تا مواد کرم سفت شود