مراحل:
- گام 1برای درست کردن آرد جوانه گندم ابتدا گندم را به مدت 3 شبانه روز در آب خیس کرده تا جوانه بزند.البته در این 3 روز چندین بار آب آن را عوض می کنیم.
- گام 2سپس گندم ها را وسط پارچه ای داخل سبد می گذاریم تا خوب جوانه ها رشد کنند.
- گام 3وقتی جوانه ها رشد کرد آن را در جای گرم می گذاریم تا خشک شود ، پس از ان که خشک شد آنها را آسیاب می کنیم.
- گام 4برای درست کردن سمنو ابتدا آرد گندم را با آب سرد حل می کنیم و روی شعله قرار می دهیم.
- گام 5سپس کم کم آرد سمنو را به آن اضافه می کنیم به مدت 1 ساعت می گذاریم تا جوش بخورد ، البته در این مدت مدام باید همزده شودتا گلوله نشود.
- گام 6وقتی که مدتی جوش خورد شعله را کم می کنیم و شیره انگور را به آن اضافه می کنیم و هر چند وقت یک بار هم می زنیم تا زمانی که قوامش به حد دلخواه برسد(4-5 ساعت ).
- گام 7پس از کشیدن سمنو در ظرف مورد نظر می توانید آن را با کنجد و یا مغز بادام تزئین کنید.