مراحل:
- گام 1فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- گام 2کره را بزنید تا نرم و کرم رنگ شود.
- گام 3 ¼ پیمانه از شکر قهوه ای را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود
- گام 4یک عدد تخم مرغ اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود آرد را اضافه کنید و بزنید تا کاملا مخلوط شود
- گام 5خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده نیمی از آن را داخل پلاستیک داخل یخچال قراردهید.
- گام 6حلقه دور قالب کمربندی را بردارید و نیمه خارج از یخچال خمیر را کف آن پهن کرده در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید.
- گام 7پس از اینکه کاملا سرد شد حلقه دور قالب کمربندی را روی قالب گذاشته بقیه خمیر را از یخچال خارج کنید و دور کمربند قالب پرس کنید. میتوانید به کمک یه قاشق آن را خوب پرس کنید.
- گام 8در ظرفی پنیر خامه ای و پودر شکر را بزنید تا کاملا پوک و یک دست شود.
- گام 9تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ مواد را در حد مخلوط شدن بزنید.
- گام 10وانیل را هم اضافه کنید.
- گام 11½ پیمانه خامه پوست لیمو ترش و ¾ پیمانه دانه انار را اضافه کنید مواد را داخل قالب روی کراست بریزید و داخل فر از پیش گرم شده 170 درجه به مدت 1 ساعت بپزید .
- گام 12بقیه خامه را همراه بقیه شکر قهوه ای بزنید و روی چیز کیک ریخته دوباره به مدت 10 دقیقه بپزید سپس قالب را از فر خارج کرده پس از سرد شدن حلقه دور آن را جدا کنید و حداقل به مدت 4 ساعت داخل یخچال قراردهید.
- گام 13برای سس آب انار را به مدت 10 دقیقه بجوشانید . ¼ پیمانه شکر قهوه ای را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط کرده به آب انار اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بجوشانید .
- گام 14پس از سرد شدن روی سس را با پلاستیک بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال نگه دارید.
- گام 15هنگام سرو نیمی از سس را روی چیز کیک ریخته دانه های انار را روی سس بریزید و بقیه سس را روی دانه های انار بریزید.