منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کیک پودینگ موکا
  • کیک پودینگ موکا

توضیحات

کیک پودینگ موکا، یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه می باشد که می توانید خیلی سریع و راحت در منزل آماده و طبخ کنید. این یک همانند کیک ساده بوده اما با این تفاوت که در طبخ این کیک از قهوه و شکر قهوه ای نیز استفاده شده است.

استفاده از پودر کاکائو در طبخ کیک پودینگ موکا باعث محبوبیت بیشتر این کیک خوشمزه شده است. می توانید این کیک خوشمزه و لذیذ را برای میان وعده و یا در مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی طبخ کرده و به همراه چای و یا یک نوشیدنی خنک سرو کنید.

از جمله انواع کیک های دیگر در سایت خوردنی ها که می توانید دستور پخت آن ها را مشاهده و در منزل طبخ کنید، عبارتند از: کیک زعفرانی، کیک لبو، کیک بستنی شکلاتی، کیک شکلات و پرتقال، کیک آلبالو، کیک میوه ای، کیک شاتوت.

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا در یک ظرف مواد شیر، نصف پیمانه شکر سفید و کره را مخلوط کنید.
  • گام 2سپس تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه و مخلوط کنید تا کف کرده و مایه رنگ کرمی شود.
  • گام 3در یک ظرف جداگانه مواد آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 4سپس مخلوط آرد را مرحله مرحله به مواد شیر اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 5قالب مورد نظر را کمی چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید.
  • گام 6در یک ظرف دیگر مواد شکر قهوه ‌ای و باقی مانده شکر سفید و پودر کاکائو را مخلوط کنید.
  • گام 7مخلوط آماده شده را بر روی مایه کیک بریزید.
  • گام 8قهوه را نیز در آخر بر روی مایه کیک بریزید و اصلا مخلوط نکنید.
  • گام 9فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
  • گام 10مایه کیک را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

مواد لازم:

  • آرد: ۱ پیمانه
  • شیر پرچرب: ۱ پیمانه
  • قهوه دم کرده: سه چهارم پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: سه چهارم پیمانه
  • شکر سفید: سه چهارم پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۱ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق غذاخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir