کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی
  • کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

توضیحات

کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی یکی از کیک های خوشمزه کشور آلمان است که در آن از میوه یوهانس بر استفاده می شود. مواد اولیه این کیک شامل کره ، شکر قهوه ای، آرد ، شیر ، تخم مرغ ، وانیل ، دارچین ، هل، زنجبیل تازه ،جوز هندی و پودر بادام ، بکینگ سودا و بکینگ پودر است. همان طور که می بینید مواد اولیه این کیک بسیار متنوع است میتوانید در این کیک از دو قطره وانیل مایع با طعم بادام هم استفاده کنید از طعم دهنده هایی که در این کیک استفاده می شود می توان به وانیل ، پودر دارچین ، هل ، پودر بادام ،زنجبیل و جوز هندی اشاره کرد. اگر بخواهید بدانید که تفاوت بکینگ سودا با بکینگ پودر چیست باید بگوییم که بکینگ سودا همان جوش شیرین است که پودری نرم و با رنگ سفید است که استفاده از آن در کیک باعث پف کردن خمیر کیک خواهد شد. زیرا با آزاد کردن گاز دی اکسید کربن باعث پف کردن خمیر کیک می شود. البته باید توجه کنید که بیش از حد از بکینگ پودر استفاده کردن ممکن است که خمیر کیک نرم و مزه آن تلخ شود هم چنین باعث میشود که خمیر زود پف کرده و سریع پف آن خالی شود زیرا با زیاد بودن بکینگ پودر در خمیر کیک حباب های بزرگی در خمیر ایجاد می شود که باعث میشود زود بترکند و پف کیک خالی شده و فرو برود. زمانی که در کیک از بکینگ پودر و پودر سودا استفاده میشود بکینگ پودر باعث پف کردن خمیر کیک خواهد شد و دلیل استفاده از جوش شیرین خنثی کردن حالت اسیدی خواهد بود که بکینگ پودر افزوده است. همانطور که گفتیم در پخت این کیک از شکر قهوه ای استفاده می شود که محلولی حاصل از مخلوط شدن ملاس و کریستال های شکر سفید است. باید بدانید که مصرف شکر قهوه ای کالری کمتری به بدن منتقل میکند و نسبت به شکر سفید طبیعی تر است. از انواع دیگر کیک می توان به کیک شکلاتی ، کیک کاسترد ، کیک سورپرایز و کیک قرمز مخملی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1از قبل فر را روی 180 درجه تنظیم میکنیم تا گرم شود.
  • گام 2کره و شکر را آنقدر هم بزنید تا یکدست شوند.
  • گام 3سپس تخم مرغ را به آنها اضافه کنید.
  • گام 4در ادامه وانیل مایع ، دارچین ، هل ، جوز هندی رنده شده و زنجبیل رنده شده ، پودر بادام، روغن مایع و شیر ولرم را با مواد مخلوط میکنیم.
  • گام 5آرد را 3 بر الک کرده با بکینگ سودا و بکینگ پودر مخلوط میکنیم و آرام آرام به مواد اضافه میکنیم تا گلوله نشود.
  • گام 6قالب را چرب کرده و کف آن کمی آرد می پاشیم و مایه کیک را داخل آن میریزیم.
  • گام 7کمی آرد روی مایه کیک می پاشیم و کمی مغز پسته و میوه یوهانس بر روی آن میریزیم.
  • گام 8پس از 40 دقیقه کیک را از فر خارج کنید.
  • گام 9پس از سرد شدن کیک را از قالب جدا کنید.

مواد لازم:

  • آرد: 220 گرم
  • شیر ولرم: 60 میلی لیتر
  • کره: 170 گرم
  • شکر قهوه ای: 180 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • روغن مایع: 40 میلی لیتر
  • وانیل: به مقدار لازم
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • هل: 2/1 قاشق چایخوری
  • جوز هندی رنده شده: به مقدار لازم
  • زنجبیل تازه رنده شده: به مقدار لازم
  • پودر بادام: 1 قاشق مرباخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
  • بکینگ سودا: 2/1 قاشق چایخوری
  • پسته: به مقدار لازم
  • میوه یوهانس بر: به مقدار لازم
  • شکر: مقداری برای تزیین

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir