کیک وانیلی با کرم فندق

شیرینی، دسر و کیک , صبحانه ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کیک وانیلی با کرم فندق
  • کیک وانیلی با کرم فندق
  • کیک وانیلی با کرم فندق
کیک وانیلی با کرم فندق
  • کیک وانیلی با کرم فندق
  • کیک وانیلی با کرم فندق

توضیحات

کیک وانیلی با کرم فندق، یک کیک خوشمزه با طعم بسیار عالی می باشد که می توانید در هر روزی آن را در منزل طبخ کنید. مواد مورد نیاز برای تهیه این کیک ساده و در دسترس می باشد و خاص هر فصل نیست. بنابراین می توانید به راحتی این کیک را برای خانواده خود آماده کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید‌.
کیک وانیلی با کرم فندق، کیک خوشمزه و پرملات اما پرکالری است. پس حتما در میزان مصرف آن احتیاط را مدنظر داشته باشید چرا که مصرف مداوم و طولانی مدت آن باعث چاقی خواهد شد. این کیک با کرم فندق شکلاتی پوشیده می شود که طعم متفاوت و فوق العاده ای را خواهد گرفت.
کیک وانیلی با کرم فندق را هم می توانید برای جشن ها و مناسبت های خانوادگی تهیه کنید و یک پذیرایی عالی از مهمان هایتان داشته باشید و هم می توانید در میان وعده ‌ها و عصرانه های شخصی خود با یک قهوه بسیار دلچسب از خود پذیرایی کنید. توصیه می کنیم که حتما این کیک را در منزل آماده کنید و طعم عالی کرم فندق آن را تجربه کنید تا همیشه در ذهنتان ثبت شود.

از انواع دیگر کیک های خوشمزه می توان به کیک کاکائویی آلبالویی، کیک ارده، کیک ماست، کیک گردو و بادام، کیک تمشک،کیک ایتالیایی و کیک شکلاتی اشاره کرد.

خرید مواد اولیه مورد نیاز از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1تخم مرغ ها و وانیل را در یک ظرف ریخته و به مدت ۵ دقیقه با همزن مخلوط کنید.
  • گام 2سپس شکر را کم کم به مخلوط اضافه و هم بزنید.
  • گام 3مواد شیر و روغن مایع را نیز به ظرف اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.
  • گام 4آرد و بیکینگ پودر را نیز به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
  • گام 5قالب کیک را کمی چرب کنید و مواد کیک را درون آن بریزید.
  • گام 6فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و یک ربع صبر کنید تا گرم شود.
  • گام 7قالب کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
  • گام 8برای تهیه کرم فندق نیز که مواد را جداگانه در ادامه آورده ایم، باید ابتدا شکلات شیرین را در این ظرف جداگانه ذوب کنید.
  • گام 9سپس تمام مواد شیر، نشاسته ذرت، زرده تخم‌مرغ، شکر، خامه صبحانه و فندق خرد شده را در این ظرف جداگانه ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
  • گام 10ظرف مواد را بر روی حرارت ملایم بگذارید و بعد از این که کمی گرم شد، شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید.
  • گام 11مواد را مداوم هم بزنید تا غلیظ شود.
  • گام 12بعد از آماده شدن کرم فندق آن را بر روی کیک بریزید و میل کنید.  

مواد لازم:

  • آرد: ۵/۱ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • روغن مایع: ۱ پیمانه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • وانیل خالص: نصف قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • شکلات تیره و شیرین: ۱۲۰ گرم
  • شیر: نصف پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکر: ۲۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • فندق خرد شده: ۵۰ گرم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir