توضیحات
پیشینه کیک موز به کشورهای چین، اندونزی و ویتنام بر میگردد. کیک موز با کرم پنیر یک کیک آسان و خوشمزه است که طعم آن مورد پسند همه ذائقه ها است. پختن کیک موز ساده تر از آن چیزی است که فکرش را بکنید. مواد اولیه کیک موز با کرم پنیر به راحتی پیدا می شود و تهیه این کیک بسیار مقرون به صرفه است. این کیک برخلاف کیک موزی که با تکه های موز تهیه می شود با پوره موز درست می شود. بنابراین مزه موز با سایر مواد قاطی شده و یک طعم جدید درست می شود.
کیک موز را می توانید با شکر سفید یا قهوه ای تهیه کنید. البته استفاده از شکر یا پودر قند برای درست کردن کیک ضروری نیست و بهتر است کسانی که مشکلات قند خون یا دیابت دارد از شکر کمتری برای تهیه کیک خود استفاده کنند.
اگر لایه روی کیک موز و پنیر چسبنده شده بود علتش این است که وقتی کیک داغ بوده روی آن را پوشانده اید یا موادی زیادی استفاده کرده اید. همچنین ممکن است کیک به اندازه کافی نپخته باشد. دلیل اینکه کیک شما خیس و مرطوب شده این است که کیک را پیش از پختن کامل از فر خارج کردید یا از شکر، مایعات و چربی زیادی در تهیه کیک استفاده کردید. علت اینکه کیک بعد از سرو خمیری و سنگین می شود، مخلوط نکردن مواد به اندازه کافی و استفاده بیش از حد از تخم مرغ در تهیه کیک است.
ترفندهایی برای پختن یک کیک حرفه ای:
سفیده تخم مرغ را بیش از حد هم نزنید زیرا کیک شما را خشک می کند.
مقدار آرد استفاده شده در کیک باید بیشتر از شکر باشد.
حتما قبل از ریختن مایه کیک قالب را گرم کنید تا کیک به آن نچسبد.
اگر از روغن نباتی و کره در تهیه کیک استفاده می کنید اول آن را آب کنید و سپس اندازه گیری کنید.
اگر به شیرینی پزی علاقه دارید دستور پخت های کیک پزی و دسر ما را در خوردنی ها دنبال کنید. اگر از کیک موز با کرم پنیر لذت بردید حتما دستور تهیه کیک کاسترد، کیک کشمشی، کیک با تکه های موز، کیک سوپرایز را نیز امتحان کنید.