کیک خیس پرتقالی

شیرینی، دسر و کیک ,
منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی
  • کیک خیس پرتقالی

توضیحات

امروز تصمیم گرفتیم یک کیک خوشمزه و عالی به نام کیک خیس پرتقالی را آموزش دهیم که به فر و یا ماکرویو احتیاجی نداشته باشید. این نوع کیک ها نیز طرفداران مخصوص به خودشان را دارند. شاید امروزه در بیشتر خانه ها فر و یا ماکرویو وجود داشته باشد ولی شاید بعضی ها نمی خواهند از آن استفاده کنند و یا آن ها را ندارند. برای تهیه این کیک شما به یک قابلمه ای احتیاج دارید که بتوانید قالب خود را در آن بدون هیچ مشکلی جای دهید. برای این کیک می توانید از قالب های سیلیکونی و یا روی استفاده کنید. همچنین در ابتدای کار می توانید از قابلمه ای استفاده کنید که جنسش روی باشد و بعد از اینکه به پخت این جور کیک مهارت پیدا کردید از هر قابلمه ای می توانید استفاده کنید. شاید بعضی ها فکر کنند که پخت کیک به این صورت خیلی خوب از آب درنیاید ولی اشتباه می کنند، شما با رعایت نکات و طرز پخت آن می توانید یک کیک عالی و خوشمزه را درست کنید. برای اینکه کیک به خوبی پخته شود و روی آن نیز طلایی شود باید درب قابلمه را حدود ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود. اگر مواد کیک را به صورت مستقیم داخل قابلمه بریزید باعث سوختن کیک می شود و یا اگر قالب را مستقیم داخل قابلمه بگذارید این اتفاق نیز می افتد، در نتیجه برای جلوگیری از این کار می توانید از یک شی نسوز یا فلزی در قابلمه استفاده کنید. این کار باعث می شود قالب مستقیم بر روی قابلمه قرار نگیرد و کیک به خوبی پخته شود. سپس می توانید قالب را درون قابلمه و بر روی شی نسوز بگذارید و درب آن را با دم کنی پارچه ای پوشش دهید. با انجام تمام این کارها شما به راحتی می توانید این کیک را تهیه کنید و به عنوان یک دسر و یا میان وعده از آن استفاده کنید. کیک پرتقال، کیک شکلاتی ،کیک ساده و کیک موز را می توانید به همین روش تهیه کنید و از طعم خوشمزه و عالی آن لذت ببرید.

مراحل:

  • گام 1تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور متوسط هم زن میزنیم حدود ۵ دقیقه تا کاملا روشن و کشدار شود.
  • گام 2آب پرتقال که بهتر است سرد نباشد را داخل کیک بریزید.
  • گام 3روغن هم به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
  • گام 4آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد در کیک گلوله نشده و یکدست شود .
  • گام 5پوست پرتقال رنده شده را هم اضافه کنید.
  • گام 6مراقب باشید فقط پوستش را رنده کنید اگر قسمت سفیدش را رنده کنید کیک شما تلخ میشود .
  • گام 7کف قالب را با قلمو چرب کنید و مواد کیک را داخلش بریزید و بگذارید روی پایه فلزی.
  • گام 8دم کنی یا پارچه زا گذاشته و سپس در قابلمه را بگذارید.
  • گام 9با دمای متوسط حدود یک ساعت زمان میخواهد تا کیک بپزد.
  • گام 10در قابلمه را تا نیم ساعت به هیچ عنوان باز نکنید .
  • گام 11بعد از این مدت با خلال یا چنگال کیک را تست کنید اگه نچسبید کیک شما آماده هست.
  • گام 12داخل فر هم بخواهید بگذارید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۴۵ دقیقه زمان لازم است . این زمان بستگی به دمای فر دارد و ممکن است متغیر باشد.
  • گام 13 برای سس پرتقال :
  • گام 14یک لیوان آب پرتقال را با یک قاشق غذاخوری شکر (اگه پرتقال ترش بود دو قاشق شکر بریزید) و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت روی حرارت بگذارید .
  • گام 15کمی که غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
  • گام 16کیک که خنک شد برش بزنید یا با سیخ چوبی چند تا حفره ایجاد کنید و سس را روی آن بریزید.
  • گام 17نیم ساعت زمان دهید تا سس به خورد کیک برود و در نهایت کیک شما آماده ی سرو است.

مواد لازم:

  • آرد : ۲ پیمانه
  • شکر : ۱ پیمانه پُر
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • آب پرتقال طبیعی : کمتر از ۱ لیوان
  • روغن مایع : نصف پیمانه
  • بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل : به مقدار لازم
  • پوست پرتقال رنده شده : ۱ قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir