منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی
  • کیک خیس شکلاتی

توضیحات

کیک خیس شکلاتی یکی از نرم و لطیف ترین کیک هایی است که می توان از آن نام برد. پخت آن نیاز به مهارت های خاص آشپزی نداشته و به راحتی می توان آن را در منزل پخت. برای تهیه این کیک و هم چنین آماده سازی رویه کاکائویی این کیک روش های مختلفی وجود دارد مثلا به جای کرم کاکائویی از گاناش شکلاتی استفاده کرد. در این دستور از شیر و شکر و پودر کاکائو استفاده شده که شما می توانید به جای شکر، پودر قند و کره و وانیل را جایگزین کنید. البته همه این ها بستگی به ذائقه شما و مواد موجود در منزلتان دارد. ولی در هر صورتی هم که این رویه کاکائویی را درست کنید باز هم از لطافت و خوشمزگی این کیک چیزی کم نخواهد شد. تنها کافی است یک کیک کاکائویی ساده بپزید و رویه آن را با این کرم های کاکائویی و کمی ترافل تزیین کنید. تنها تفاوتی که ما بین طعم گاناش با طعم کرم کاکائویی وجود دارد این است که گاناش طعم شکلات بیشتری به شما خواهد داد. اگر می خواهید جذابیت را هم با این کیک تلفیق کنید می توانید بعد از پخته شدن کیک و خارج کردن از فر و در نهایت خنک شدن آن، کیک را از وسط با یک چاقوی بلند آشپزی برش دهید و کرم کاکائویی در بین دو لایه کیک هم بمالید و سپس رویه بالایی کیک را بر روی کرم قرار داده و بر روی لایه بالایی هم از کرم کاکائویی بمالید. در صورتی که تمایل دارید از گاناش به عنوان رویه شکلاتی استفاده کنید لازم نیست منتظر خنک شدن آن بمانید چون باید گاناش به صورت گرم بر روی کیک پخش شود. دقت کنید چه برای تهیه کرم کاکائویی و چه گاناش باید از همزن با سرعت بالا برای مخلوط کردن مواد استفاده شود.

از انواع دیگر کیک می توان به : کیک خیس پرتقالی ، کیک کاکائو ، کیک قرمز مخملی و کیک موز اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا در یک ظرف شیر، شکر، پودر کاکائو را کاملا با هم مخلوط کرده و به میزان یک پیمانه از ترکیب حاصله را برداشته و کنار می گذاریم.
  • گام 2تخم مرغ ها را به باقی مانده مواد اضافه کرده و هم می زنیم.
  • گام 3سپس روغن را اضافه کرده و هم می زنیم.
  • گام 4از قبل آرد را الک کرده و به همراه وانیل و پکینگ پودر به بقیه مواد اضافه می کنیم.
  • گام 5مایع کیک آماده شده را در قالب کیک چرب کرده می ریزیم و به فر انتقال می دهیم.
  • گام 6بعد از پخته شدن و خارج کردن کیک از فر اجازه می دهیم خنک شوند .
  • گام 7در نهایت مایه یی را که در بالا کنار گذاشته بودیم بر روی کیک ریخته و آن را در یخچال می گذاریم تا خودش را ببندد.

مواد لازم:

  • آرد : 2 پیمانه
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • روغن : نصف پیمانه
  • وانیل :1/4قاشق چای خوری
  • شکر : 1/5پیمانه
  • شیر : 1/5پیمانه
  • پکینگ پودر : 1 قاشق غذا خوری
  • پودر کاکائو : 4 قاشق غذا خوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir