منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی

توضیحات

کیک اسفنجی از آن دسته کیک هایی است که به دلیل بافت خاص و فرمی که دارد توصیه می کنند که از این مدل کیک استفاده کنیم.
کیک گونه‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمده‌است. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند. کیک‌ها به طور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌های کره‌ای تقسیم می‌شوند. تفاوت کیک‌های کره‌ای با کیک‌های اسفنجی در اینست که برخلاف کیک‌های اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به‌هم‌زدن شکر و تخم مرغ بوجود نیامده‌است بلکه عامل اصلی در بوجود آمدن حباب در این نوع کیک‌ها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است. همچنین کیک کره‌ای از نظر وزنی سنگین است درصورتیکه سبک بودن، از ویژگی‌های یک کیک اسفنجی است. کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک می‌شود و به همین علت در روش‌های تزیینی معمول است که سطح کیک بطور کامل با مواد پوشانده شود. بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا بوجود آمده و باعث دوام بیشتر کیک خواهد شد. کیک‌ها ممکن است با توجه مناسبتی که برای آنها در نظر گرفته شده طبقه‌بندی شود. به عنوان مثال، کیک عروسی و کیک تولد از جمله کیک‌هایی هستند که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آنها در نظر گرفته شده، شناخته می‌شوند.
در ادامه مطالب سایت می توانید با روش تهیه کیک با روکش ژله نیز آشنا شوید

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1قبل از آماده کردن کیک باید همه مواد کیک را اندازه بگیریم و آماده کنار دستمان بگذاریم چون باید خیلی‌ سریع کار را انجام دهیم تا حباب های که ایجاد می شود در مایع کیک از بین نرود یعنی‌ قبل از شروع کار قالب را آماده می‌کنیم، مواد را اندازه گیری می‌کنیم و همه چی‌ آماده می شود برای شروع پخت.
  • گام 2در ابتدا درجه فر را روی حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد می گذاریم تا گرم شود. .
  • گام 3مواد خشک مثل آرد، بکینگ پودر، و نمک را به خوبی با هم مخلوط میکنیم و یک بار الک میکنیم .
  • گام 4تخم مرغ ها را به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم .
  • گام 5توجه داشته باشید که نباید کمتر از ۴ دقیقه شود این مرحله از مهمترین قسمتهای تهیه کیک می باشد .
  • گام 6 اگر با همزن دستی این کار را انجام می دهید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید .
  • گام 7اگر از غذاساز استفاده می کنید به مدت 4 دقیقه هم بزنید.
  • گام 8پس از ۴ دقیقه هم زدن تخم مرغ ها کرم رنگ میشود و کمی پف می کند ، سپس شکر رو اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذا ساز هم می زنیم.
  • گام 9اگر از همزن دستی استفاده می کنید ۸ دقیقه هم میزنیم.
  • گام 10پس از انجام این مراحل یک کرم پفی به رنگ کرم خواهیم داشت.
  • گام 11شیر و کره رو روی اجاق گاز یا ماکروفر میگذاریم تا با هم مخلوط شوند و کره آب شود اما باید حواستان باشد که نباید شیر به جوش آید همین که کره آب شود کافیست.
  • گام 12مخلوط آرد را که در مرحال اول مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرم مخلوط شود.و مایع کرمی به دست آید.
  • گام 13مخلوط شیر و کره که گرم هست را میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حدود ۱ دقیقه و درحدی که موادم یک دست شود کافیست.
  • گام 14مخلوط به دست آمده را در قالبی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده ایم می ریزیم..
  • گام 15قالب را در فری که از قبل روشن کرده ایم می گذاریم و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نمیکنیم و پس از ٢٥ دقیقه کیک را مقداری بیرون آورده و با انگشت وسط آن را مقدار کمی فشار می دهیم( نوک چاقو و یا کبریت را در این مرحله کیک فرو نمیکنیم زیرا باعث میشود تمام پف کیک فروکش کند ) زمانی که تست کردید و متوجه شدید که کیک همچنان شل است مشخص است که هنوز پخت آن کامل نشده , دوباره میگذاریم ۷ دقیقه دیگر هم بپزد و باز دوباره چک میکنیم و این بار با چوب کبریت و یا خلال دندان وسط کیک میزنیم اگه تمیز درآمد بیرون متوجه می شویم که کیک پخته است.
  • گام 16زمانی که پخته شد از فر بیرون می آوریم.
  • گام 17کیک حسابی پف کرده و طی مدت زمان کوتاهی کمی از قوسی که برامده شده روی کیک کم میشود و هم سطح میشود .
  • گام 18حدود ١٠ تا ١٥ دقیقه کیک در قالب می ماند و سپس کیک رو با چاقو از لبه های قالب جدا میکنیم.
  • گام 19تا زمانی که کیک خنک نشده است کیک را برش نزنید.
  • گام 20کیک اسفنجی را همیشه با تیز‌ترین چاقویی که داریم برش می‌زنیم.
  • گام 21زمانی که کیک سرد شد آن را در حوله یا پارچه نخی بگذارید و در یخچال نگه دارید .

مواد لازم:

  • تخم مرغ (هم دمای اتاق) :۴ عدد
  • شکر :۲ پیمانه
  • وانیل :۱ قاشق چایخوری
  • شیر :یک پیمانه
  • کره :یک چهارم پیمانه
  • آرد معمولی :۲ پیمانه
  • بکینگ پودر :۲ قاشق چایخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir