مراحل:
- گام 1کره را در ظرفی مناسب بریزید و با یک چنگال یا همزن دستی خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
- گام 2پودر قند را به کره اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
- گام 3نمک و وانیل را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید.
- گام 4سفیده و زرده تخم مرغ ها را جداکنید، زرده ها را به مایه کوکی اضافه کرده و خوب هم بزنید. سفیده ها را برای درست کردن رویال آیسینگ نگه دارید.
- گام 5آرد را الک کنید، آن را به مایه کوکی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر شود.
- گام 6خمیر را تکه تکه کنید و آن را روی یک سطح صاف قرار دهید، سپس تکه ها را با کف دست به سمت پایین و جلو فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبند و خمیر یکدست بشه.
- گام 7تکه های خمیر را یکی کنید و کل خمیر را کمی ورز دهید، خیلی ورز ندهید چون در غیر اینصورت خمیر کیفیت خود را از دست می دهد.خمیر را در نایلون قرار دهید و آن را برای نیم ساعت در یخچال بگذارید.
- گام 8بعد از نیم ساعت خمیر را از یخچال درآورده روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید. اگر خمیر به وردنه می چسبد کمی وردنه را آردی کنید. خمیر را صاف کنید تا ضخامت آن حدودا 5 میلیمتر شود، سپس با کاتر دایره آن را قالب بزنید.
- گام 9دایره ها را بسته به سلیقه خودتون به دو قسمت، چهار قسمت یا شش قسمت تقسیم کنید.
- گام 10برای گذاشتن خمیر در سینی فر باید خمیر کاملا سرد باشه تا راحت بتوانید آن را بلند کنید، برای این منظور می توانید خمیر قالب زده را نیم ساعت تا یک ساعت دیگر در یخچال و یا مدت کمتری در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
- گام 11کف سینی فر کاغذ روغنی بکشید و با یک لیسک استیل خمیرهای قالب زده را از سطح کار بردارید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
- گام 12اضافه های خمیر را دوباره وردنه بکشید و به همین صورت قالب بزنید.
- گام 13قبل از قرار دادن سینی در فر کوکی ها باید سرد باشند، اگر زمان زیادی صرف قالب زدن کردید و خمیر گرم شد بهتر است سینی را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر سرد شود، در غیر اینصورت کوکی ها هنگام پخت شکل خود را از دست می دهند.
- گام 14فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کوکی ها را به مدت ده دقیقه در آن قرار دهید تا بپزد.
- گام 15وقتی زیر و کناره های کوکی ها کمی طلایی شد پخت آن کامل شده، آن را از فر درآورید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
- گام 16طرز تهیه رویال آیسینگ سفیده های تخم مرغ را در ظرفی بریزید و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و با هم زن خوب مخلوط کنید.
- گام 17پودر قند را الک کنید و آن را آرام آرام به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
- گام 18پودر قند را باید به مقداری اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسید، بنابراین ممکن است همه پودر قند استفاده نشود.
- گام 19نحوه رنگ آمیزی و تزئین کوکی هندوانه ای بعد از آماده شدن آیسینگ سه کاسه برای رنگ های قرمز، سبز و سفید آماده کنید.
- گام 20بیشترین رنگ مورد استفاده در این کوکی قرمز هست پس باید آیسینگ بیشتری را به قرمز اختصاص دهید.
- گام 21از رنگ های ژله ای برای رنگ کردن آیسینگ استفاده کنید و کم کم با یک خلال دندان رنگ را اضافه کنید تا به رنگ مورد نظرتان برسد. چون رنگ ها با گذشت زمان تیره تر می شوند به این نکته توجه داشته باشید و به اندازه ای از رنگ استفاده کنید که رنگ آیسینگ تیره نشود.
- گام 22اگر رنگ سفید دارید بهتر است از رنگ سفید استفاده کنید تا رنگ براق تری به شما بدهد در غیر اینصورت می توانید از ایسینگ بدون رنگ استفاده کنید.
- گام 23رویال آیسینگ خیلی سریع خشک می شود بنابراین موقع کار کردن با هر رنگ روی رنگ های دیگر را با سلفون بپوشانید.
- گام 24از آیسینگ قرمز شروع کنید، آن را در ماسوره بریزید و از گوشه قاچ هندوانه شروع به دورگیری کنید. موقع کار دست خود را از کوکی فاصله دهید و بالا بگیرید. اگر دست خود را به کوکی نزدیک کنید کنترل آیسینگ سخت می شود. دورگیری رنگ قرمز را شروع کنید و در گوشه ها دست خود را به سطح نزدیک کنید تا راحت بتوانید تغییر جهت دهید. دورگیری قرمز را برای همه کوکی ها انجام دهید.
- گام 25در آخر قوس دست خود را به کوکی نزدیک کنید و آیسینگ را قطع کنید. اگر تیزی ایجاد شد آن را با یک خلال دندان صاف کنید.
- گام 26برای پر کردن قسمت قرمز باید آیسینگ قرمز را به غلظت مناسب برسانید و آن را رقیق تر کنید. برای این منظور 1/4 قاشق چایخوری آب به آیسینگ اضافه کنید و قاشق را بالا ببرید اگر باریکه آیسینگ در مدت 6 تا 8 ثانیه محو شد غلظت آن برای پر کردن مناسب است در غیر اینصورت باز هم آب اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد. هیچ گاه آب را یکباره اضافه نکنید، کم کم اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
- گام 27اجازه دهید تا دورگیری قرمز کمی خشک شود و سپس با آیسینگ رقیق قسمت وسط را پر کنید. اگر همه قسمت ها کاملا پر نشد با خلال دندان آیسینگ را به قسمت های خالی هدایت کرده و آن را کامل پر کنید.
- گام 28بعد از اتمام رنگ قرمز، رنگ سفید را به همان ترتیب دورگیری، چسبیده به رنگ قرمز برای همه کوکی ها انجام دهید.
- گام 29بعد از اتمام رنگ سفید، رنگ سبز را برای همه کوکی ها انجام دهید.
- گام 30برای هسته می تونید از شکلات های مشکی مخروطی شکل کوچک استفاده کنید و آن را در قسمت قرمز قرار دهید و کمی فشار دهید تا بچسبد.
- گام 31کوکی ها آماده اند اجازه دهید تا کاملا خشک شوند و بعد میل کنید.