منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کوکو قارچ
  • کوکو قارچ

توضیحات

کوکو قارچ، یکی از انواع کوکو های معروف و خوشمزه ایرانی بوده که بسیار پرطرفدار نیز می باشد. این نوع غذا جزو کوکوی سریع و حاضری بوده که می توانید به راحتی در منزل طبخ کرده و یک غذای سالم و رژیمی را تدارک ببینید. به دلیل وجود قارچ در این غذا، این کوکو برای افرادی که به دنبال غذاهای کم کالری هستند بسیار مناسب می باشد و می توانند با سرو یک غذای خوشمزه و لذیذ، رژیم خود را نیز حفظ کنند. کوکو قارچ را می توانید به همراه برنج زعفرانی در وعده ناهار و یا به همراه نان در وعده شام سرو کنید.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می توان به کوکو لوبیا سبز، کوکو اسفناج، کوکو شیرین، کوکو حبوبات، کوکو نخود فرنگی، کوکو ماکارونی، کوکو کلم با هویج، کوکو تره فرنگی و… اشاره کرد.

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا سیب زمینی ها را شسته و با ۲ پیمانه آب بر روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا آبپز شود.
  • گام 2بعد از آماده شدن سیب زمینی ها و سرد شدن آن، پوست کرده و رنده ریز کنید.
  • گام 3سپس قارچ ها را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.
  • گام 4برای سیاه نشدن رنگ قارچ ها، در هنگام تفت دادن، ۱ قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید.
  • گام 5سپس قارچ ها را به ظرف سیب زمینی اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 6پیاز را نیز رنده ریز کرده و به مواد اضافه کنید.
  • گام 7سپس جعفری خرد شده، تخم مرغ، آرد و ادویه ها را نیز به سیب زمینی اضافه و مخلوط کنید.
  • گام 8در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و بعد از داغ شدن، مایه کوکو را اضافه و پخش کنید.
  • گام 9بعد از این که یک طرف کوکو قارچ سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود.  

مواد لازم:

  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • جعفری خرد شده: ۴۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir