توضیحات
کوکو عدس نوع دیگری از کوکو می باشد که به شیوه ای متفاوت و با مواد جدید می توانید تهیه کنید.کوکو از جمله غذاهای خوشمزه است که هر زمان که دوست داشته باشید می توانید به راحتی آن را تهیه کنید .این غذا می تواند گزینه مناسبی برای شام و یا پیش غذا باشد.این غذا همچنین می تواند گزینه مناسبی برای کسانی باشد که علاقه ای به گوشت ندارد و تمایل دارند که غذاهای گیاهی بخورند.عدس یکی از حبوباتی است که می تواند گزینه مناسبی به جای گوشت باشد.عدس از نظر طب قدیم ایران معتدل و خشک است و مانند دیگر گیاهان پوست و دانه آن دارای اثرات متضاد یکدیگر می باشد. یعنی پوست عدس گرم و خود عدس قابض است. بعبارت دیگر پوست آن ملین و مغز آن ضد اسهال می باشد. عدس یک غذای کامل است و انرژی لازم را برای کارهای بدنی برای انسان تامین می کند.عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در ۱۵گرم عدس، بسیار بیشتر از ۱۵ گرم گوشت گاو است.عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامینهای گوناگون از جمله ویتامین B و مواد معدنیای همچون آهن، کلسیم و فسفر است.عدس منبع بسیار خوبی از فیبرهای کاهش دهنده کلسترولاند که نه تنها کمک به کاهش کلسترول میکنند بلکه خاصیت تنظیم قندخون هم دارند زیرا فیبر بالای آنها از افزایش قندخون بعد از خوردن یک وعده غذایی جلوگیری میکنند.عدسها همچنین حاوی ۶ ماده معدنی مهم، ۲ ویتامین B و همچنین پروتئین بدون، چربی میباشند.عدس به علت داشتن آهن، برای رفع کمخونی و افزایش شیر مادران شیرده مفید است.عدس، لعابدار است و به همین علت مصرف آن برای ناراحتیهای رودهای توصیه میشود.فیبر غیر قابل جذب عدس نیز نه تنها کمک به افزایش مقدار مدفوع و جلوگیری از یبوست میکند بلکه کمک به جلوگیری از بیماری های گوارشی مانند سندرم رودهای تحریک پذیر و التهاب رودهای نیز میکند.از انواع کوکو می توان : کوکو سبزی ، کوکو پیازچه ، کوکو پاغازه و پکوره را نام برد.