منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کوکو عدس
  • کوکو عدس
  • کوکو عدس
  • کوکو عدس
  • کوکو عدس
کوکو عدس
  • کوکو عدس
  • کوکو عدس
  • کوکو عدس
  • کوکو عدس
کوکو عدس
  • کوکو عدس
  • کوکو عدس
  • کوکو عدس
  • کوکو عدس
کوکو عدس
  • کوکو عدس
  • کوکو عدس
  • کوکو عدس
  • کوکو عدس

توضیحات

کوکو عدس نوع دیگری از کوکو می باشد که به شیوه ای متفاوت و با مواد جدید می توانید تهیه کنید.کوکو از جمله غذاهای خوشمزه است که هر زمان که دوست داشته باشید می توانید به راحتی آن را تهیه کنید .این غذا می تواند گزینه مناسبی برای شام و یا پیش غذا باشد.این غذا همچنین می تواند گزینه مناسبی برای کسانی باشد که علاقه ای به گوشت ندارد و تمایل دارند که غذاهای گیاهی بخورند.عدس یکی از حبوباتی است که می تواند گزینه مناسبی به جای گوشت باشد.عدس از نظر طب قدیم ایران معتدل و خشک است و مانند دیگر گیاهان پوست و دانه آن دارای اثرات متضاد یکدیگر می باشد. یعنی پوست عدس گرم و خود عدس قابض است. بعبارت دیگر پوست آن ملین و مغز آن ضد اسهال می باشد. عدس یک غذای کامل است و انرژی لازم را برای کارهای بدنی برای انسان تامین می کند.عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در ۱۵گرم عدس، بسیار بیشتر از ۱۵ گرم گوشت گاو است.عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامین‌های گوناگون از جمله ویتامین B و مواد معدنی‌ای همچون آهن، کلسیم و فسفر است.عدس منبع بسیار خوبی از فیبرهای کاهش دهنده کلسترول‌اند که نه تنها کمک به کاهش کلسترول می‌کنند بلکه خاصیت تنظیم قندخون هم دارند زیرا فیبر بالای آنها از افزایش قندخون بعد از خوردن یک وعده غذایی جلوگیری می‌کنند.عدسها همچنین حاوی ۶ ماده معدنی مهم، ۲ ویتامین B و همچنین پروتئین بدون، چربی می‌باشند.عدس به علت داشتن آهن، برای رفع کم‌خونی و افزایش شیر مادران شیرده مفید است.عدس، لعاب‌دار است و به همین علت مصرف آن برای ناراحتی‌های روده‌ای توصیه می‌شود.فیبر غیر قابل جذب عدس نیز نه تنها کمک به افزایش مقدار مدفوع و جلوگیری از یبوست می‌کند بلکه کمک به جلوگیری از بیماری های گوارشی مانند سندرم روده‌ای تحریک پذیر و التهاب روده‌ای نیز می‌کند.از انواع کوکو می توان : کوکو سبزی ، کوکو پیازچه ، کوکو پاغازه و پکوره را نام برد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا عدس را از شب قبل یا حداقل چند ساعت قبل در آب می خیسانیم تا نرم شود و راحت تر پخته شود.
  • گام 2پس از خیس خوردن عدس آن را به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه می ریزیم.
  • گام 3سپس سیب زمینی را پوست می گیریم.
  • گام 4سیب زمینی را هم داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم تا عدس و سیب زمینی با حرارت ملایم کاملا بپزند.
  • گام 5پس از آماده شدن عدس و سیب زمینی آنها را باید له کنیم . این کار را می توانیم با میکسر یا گوشکوب انجام دهیم.
  • گام 6حالا یک کاسه بزرگ برای آماده کردن مایه کوکوی عدس بر می داریم و پیاز را با رنده ریز در آن رنده می کنیم.
  • گام 7پیاز رنده شده را با دست فشار می دهیم و آبش را جدا می کنیم.
  • گام 8آب پیاز باعث می شود کوکوی ما هنگام سرخ شدن از هم جدا شود.
  • گام 9حالا مخلوط سیب زمینی و عدس را به همراه پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه به پیاز آب گرفته شده اضافه می کنیم.
  • گام 10تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه خوب می زنیم سپس به مایه کوکو اضافه می کنیم.
  • گام 11حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم.
  • گام 12زمانی که مواد به خوبی مخلوط و یکدست شدند کم کم آرد سوخاری را اضافه می کنیم تا زمانی که مایه کوکو کمی خودش را بگیرد آرد سوخاری اضافه می کنیم. البته توجه داشته باشید باید به مقداری آرد سوخاری اضافه کنیم که بتوانیم کوکوها را شکل بدهیم.
  • گام 13اضافه کردن بیش از حد آرد سوخاری می تواند باعث سفت شدن مایه کوکو شود.
  • گام 14حالا نوبت به سرخ کردن کوکوی عدس می رسد. برای این منظور مقداری روغن مایع در تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا داغ شود.
  • گام 15پس از داغ شدن روغن مقداری از مایه کوکو بر می داریم و در دست به صورت دایره شکل حالت می دهیم و کمی صافش می کنیم و داخل روغن می اندازیم.
  • گام 16روش شکل دادن کتلت عدس دقیقا مانند کوکوی سیب زمینی است.
  • گام 17پس از اینکه قسمت زیرین کوکوها سرخ شد آنها را برمی گردانیم تا قسمت دیگرشان نیز سرخ شود.
  • گام 18البته اگر دوست داشته باشید می توانید این کوکو را مانند کوکوی سبزی به صورت یکجا داخل تابه بریزید و سرخ کنید.

مواد لازم:

  • عدس : ۵۰۰ گرم
  • سیب زمینی : ۱ عدد
  • پیاز : ۱ عدد
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
  • آرد سوخاری : ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir