منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی

توضیحات

کوکو سبزی یکی از غذاهای معروف مردم ایران است که طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. این کوکو از غذاهای معروفی است که در شب عید و در کنار سبزی پلو با ماهی سرو می شود. به دلیل پخت آسان این غذا معمولا در مسافرت، زنگ تفریح کودکان و هر زمان که وقت کافی برای تهیه غذا نداشته باشید می توانید از این غذای خوشمزه و مقوی استفاده کنید. تهیه این غذا بسته به ذائقه افراد، متفاوت است و امکان دارد هر کسی مواد لازمی را به آن اضافه و یا کم کند. سبزی تشکیل دهنده این کوکو در واقع همان مواد لازم برای سبزی پلو است با این تفاوت که سبزی کوکو را باید مقداری درشت تر خورد کرد.کوکوسبزی از آن جهت که جز غذاهای گیاهی و ساده نیز هست طرفداران بسیاری دارد. این غذا را به روش های مخالف می توان تهیه کرد .می توانید داخل نان تست و یا نان باگت را خالی کرده و سبزی کوکو را در آن گذاشته و بعد سرخ کنید ،می توانید آن را داخل فر قرار دهید و بدون روغن و یا روغن خیلی کم سرخ کنید. گاهی اوقات برای انسجام بیشتر کوکو سبزی از آرد و یا سیب زمینی استفاده می کنند که این موارد هم باز بستگی به سلیقه آشپز دارد.

یکی از راه های خوشمزه شدن این کوکو این است که به مایهٔ آن گردوی خرد ، زرشک یا باقلا  اضافه کنید. سبزیِ کوکوسبزی در مازندران شامل نعنا و پونه، جعفری، و گشنیز است.

در ادامه شما را با انواع دیگری از کوکوهای نوشته شده همچون کوکو گردو، کماج، کوکو پاغازه و کوکو ریواس در صفحات دیگر نیز آشنا می کنیم.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا سبزی کوکویی را پاک می کنیم.
  • گام 2سپس آنرا می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی روی سبزی ها خارج شود.
  • گام 3در این مرحله سبزی را به صورت ساطوری خرد می کنیم. ( می توانید سبزی کوکویی خرد شده آماده از فروشگاه ها تهیه نمایید )
  • گام 4سبزی را پس از خرد کردن باید تفت دهیم به همین منظور سبزی را به همراه مقدار کمی روغن مایع در تایه تفت می دهیم .
  • گام 5پس از اینکه سبزی را به مقدار دلخواه خودتان سرخ کردید آنرا کنار بگذارید تا دمایش کمی پایان بیاید.
  • گام 6تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ به صورت جداگانه می شکنیم.
  • گام 7در این قسمت ادویه ها را اضافه می کنیم. برای این منظور مقدار کمی نمک به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. اضافه کردن گردو و زرشک به کوکوی سبزی اختیاری است.
  • گام 8زرشک و گردوی خرد شده را به تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را هم می زنیم تا کاملا یکدست و صاف شوند.
  • گام 9در این مرحله باید سبزی کوکو را اضافه کنیم.
  • گام 10اگر دمای سبزی کوکو با دمای محیط یکسان شده است آن را به ظرف تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با قاشق مواد را کمی می زنیم تا سبزی و مواد دیگر به صورت یکدست و منسجم شوند.
  • گام 11یک تابه بزرگ انتخاب می کنیم و مقدار کمی روغن مایع درونش می ریزیم.
  • گام 12مایه کوکو سبزی را کف تابه می ریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف می کنیم. اجازه می دهیم قسمت زیرین کوکو سبزی کاملا برشته شود سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
  • گام 13بهتر است قبل از برگداندن کوکو آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید تا در زمان برگرداندن آن به مشکل بر نخورید.
  • گام 14پس از اینکه دو طرف کوکو سرخ شد آن را در دیس می کشیم و با گوجه فرنگی ، پیاز سفید ، لیمو و در صورت تمایل خیارشور سرو می کنیم.

مواد لازم:

  • سبزی کوکو: ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  • زرشک : ۱ قاشق سوپخوری
  • گردو : ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع : به میزان لازم
  • زردچوبه : به میزان لازم
  • فلفل سیاه : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir