منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کوکو باقلا
  • کوکو باقلا
  • کوکو باقلا
کوکو باقلا
  • کوکو باقلا
  • کوکو باقلا

توضیحات

کوکو باقلا یکی از کوکوهای خوشمزه و بسیار راحت است که به خصوص در اویل بهار که فصل باقلا است بسیار تهیه می شود.این کوکو بسیار راحت و سبک است و برای شام و سفره های افطار در ماه رمضان می تواند وعده مناسبی باشد.اما متاسفانه امروزه کمتر کسی ست که این کوکو خوشمزه را بشناسد و همه معمولا به پخت کوکوهای معروفی همچون کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی بسنده می کنند غافل از اینکه کوکو انواع مختلفی دارد و شما با هر موادی می توانید کوکو تهیه کنید.باقلا یکی از سیبزیجات پرخاصیت است که می تواند برای همه گروه های سنی به نوعی مفید باشد.این گیاه دارای سابقه طولانی در جهان است و در روم باستان ، یونان و مصر استفاده می شده است.باقلا یا باقالی منبع تامین فیبر است.این گیاه به دلیل داشتن پروتئین بالا زمانی که همراه با برنج پخته می شود به یک غذای کامل تبدیل می گردد.کلسیم و پتاسیم موجود در باقله می‌تواند از بروز پوکی استخوان جلوگیری نموده و به کنترل فشارخون بالا کمک می‌کند.از خواص باقلا میتوان به فسفر زیاد آن اشاره کرد که بهره هوشی افراد را بالا میبرد . بنابراین باقلا را در وعده غذایی کودکان قرار دهید. باقلا کم کالری است و کلسترول زیادی ندارد . همچنین فیبر و ویتامین A دارد و در هضم غذا موثر است .کلسیم و پتاسیم موجود در باقالا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشارخون بالا کمک می‌کند. این دانه همچنین سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کم‌خونی هم مفید است البته به شرطی که نسبت به آن حساسیت نداشته باشید. لازم به ذکر است که باقالای تازه طبع سرد و‌ تر و باقالای خشک طبع سرد و خشک دارد. گل آن نیز طبع گرم دارد. ارزش غذایی باقالای خشک شده نیز بیشتر از باقالای تازه است اما ویتامین C باقالای تازه بیشتر است.از دیگر انواع کوکوهای گیاهی می توان به کوکو پیازچه و کوکو عدس نیز اشاره کرد.

خرید مواد اولیه این غذا از دیجی کالا

مراحل:

  • گام 1ابتدا پوست سبز و سفید باقلا را جدا کرده و با کمی نمک در آب می پزیم تا خامی آن گرفته شود.(نیم ساعت)
  • گام 2سپس باقلا را آبکش کرده ، خوب می کوبیم یا آسیاب می کنیم تا کامل له شود.
  • گام 3تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه می شکنیم و خوب هم می زنیم.
  • گام 4سپس جوش شیرین ، نمک ، فلفل و زردچوبه را کم کم روی تخم مرغ ها می ریزیم و هم می زنیم.
  • گام 5باقلا کوبیده را به تخم مرغ ها اضافه کرده و همه مواد را با هم کامل مخلوط می کنیم.
  • گام 6در نهایت زمانی که روغن داغ شد ، به صورت یکجا و یا به صورت قاشقی و تکی در روغن سرخ می کنیم.

مواد لازم:

  • باقلا تازه : 500 کیوگرم
  • تخم مرغ : 4 عدد
  • روغن : به مقدار لازم
  • جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری(اختیاری)
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir