توضیحات
کوکو بادمجان یکی از کوکوهای محلی استان فارس است . البته در استان مازندران نیز این کوکو فقط با اضافه کردن سیب زمینی به مواد لازم نیز تهیه می شود و یکی از کوکوهای محلی این استان نیز به شمار می رود. کوکو بادمجان یکی از کوکوهای ایرانی و بسیار خوشمزه و خوشخوراک است. این کوکو را می توان به روشهای مختلفی تهیه کرد برای مثال، برخی افراد از بادمجان کبابی و برخی دیگر از بادمجان خام برای تهیه این غذا استفاده میکنند که این امر کاملا سلیقهای است. در کل اگر از طرفداران پروپاقرص بادمجان باشید، به هر روشی که از آن استفاده کنید در نهایت نتیجه خوبی خواهید گرفت.با بادمجان غذاهای بسیار زیادی می توان تهیه کرد از جمله خورش بادمجان ، آش بادمجان ، کشک بادمجان و … که هر کدام از این غذاها به نوبه خود خوشمزه گی خاص خود را دارند .در کل بهتر است بگوییم هر آنچه که با بادمجان تهیه شود خوشمزه است.از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است . بادمجان بر خلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است . مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .بادمجان برای پوست مفید است چون حاوی مقدار زیادی آب است که علاوه بر بهبود سایر دستگاه های بدن به حفظ سلامت پوست و موها نیز کمک می کند. کم شدن آب بدن و درنتیجه خشک شدن پوست از عوامل مهم افزایش چین و چروک های پوستی است اما خوردنی هایی مثل بادمجان می توانند ذخیره آب بدن را به میزان قابل توجهی تامین کند.بادمجان بعلت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است .خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می درد .از انواع دیگر کوکو می توان به : کماج ، کوکو سیب زمینی ، اشپل کوکو و کوکو ریواس اشاره کرد.