منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کمپوت سیب
  • کمپوت سیب

توضیحات

کمپوت سیب، یک نوع دسر خوشمزه و پرطرفدار بوده که اکثرا برای تقویت بیماران استفاده می شود. البته می توانید این دسر را نیز در منزل آماده کرده و در میان وعده میل کرده و یا برای طبخ کیک های ساده استفاده کنید.

روش طبخ کمپوت سیب بسیار راحت و آسان بوده و مواد اصلی آن سیب و شکر می باشد. این کمپوت برای کودکان نیز بسیار مفید بوده و به خاطر طعم شیرین آن بسیار دلپذیر خواهد بود.

از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار می ‌توان به کمپوت گیلاس، کمپوت آلبالو، کمپوت زردآلو، مافین موزی، کوکی ردولوت، روکر انار، مارمالاد موز، پاناکوتا انبه و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا سیب ها را پوست کرده و به شکل دلخواه برش بزنید.
  • گام 2سپس سیب ها را بشویید و در آبکش بریزید.
  • گام 3آب و شکر را در یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.
  • گام 4سپس آب لیموترش و گلاب را نیز به قابلمه اضافه و هم بزنید.
  • گام 5سیب ها را به قابلمه اضافه و ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزند.
  • گام 6بعد از نرم شدن سیب ها، آن را از قابلمه خارج کنید.
  • گام 7یک ربع دیگر صبر کنید تا شربت به تنهایی بجوشد و به قوام برسد.
  • گام 8سپس حرارت را خاموش کنید و بعد از سرد شدن شربت، بر روی سیب ها در ظروف دربسته بریزید.  

مواد لازم:

  • سیب: ۱۰ عدد
  • شکر: ۶ قاشق غذاخوری
  • آب: ۳ لیوان
  • آب لیمو: نصف قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir