منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کلوچه عربی
  • کلوچه عربی

توضیحات

کلوچه عربی و یا کحک العید، یکی از انواع کلوچه های لذیذ و خوشمزه کشورهای عربی می باشد که در جنوب کشور نیز بسیار معروف و پرطرفدار است. مواد اصلی این کلوچه آرد سفید، شکر و مخلوط پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین می باشد که یک صبحانه و به خصوص میان وعده عالی و لذیذ را فراهم خواهد کرد. می ‌توانید کلوچه عربی را به راحتی و با مواد در دسترس و ساده در منزل تهیه و طبخ کنید و به همراه چای سرو کنید. این کلوچه ترد و خوشمزه را می توانید با مخلوطی از مواد میانی مورد نظر خود مثل خرما، گردوی خرد شده و… نیز طبخ کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید. همچنین بر روی این کلوچه نیز می توانید کمی پودر قند، کنجد و… نیز ریخته و آن را تزئین کنید.

از دیگر انواع کلوچه های خوشمزه و معروف می ‌توان به کلوچه براونی، کلوچه خرمایی، کلوچه سیب، کلوچه آویشن، کلوچه مغزدار، کوکی با شکلات چیپسی و…اشاره کرد.

 

مراحل:

  • گام 1ابتدا شکر را در آب حل کنید.
  • گام 2در یک ظرف جداگانه مواد آرد، بیکینگ پودر، پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین را ریخته و مخلوط کنید.
  • گام 3سپس روغن را اضافه و بعد مخلوط شکر را کم کم به مواد اضافه و هم بزنید.
  • گام 4مخلوط کلوچه را خوب ورز دهید تا به دست نچسبد.
  • گام 5روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
  • گام 6سپس خمیر را بر روی سطح صاف که چرب کردید، پهن کرده و صاف کنید.
  • گام 7خمیر کلوچه را در اندازه های مورد نظر برش دهید و در سینی فر چرب شده بچینید.
  • گام 8فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  • گام 9سپس کلوچه ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

مواد لازم:

  • آرد سفید: ۳ لیوان
  • شکر: ۱ لیوان
  • روغن: نصف لیوان
  • آب: سه چهارم لیوان
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل، پودر زیره و پودر دارچین: به مقدار لازم

دیدگاه خود را بنویسید

https://khordanihaa.ir