منتشر کننده

مدیر سایت خوردنی ها

0
کروسان شکلاتی
  • کروسان شکلاتی

توضیحات

کروسان شکلاتی، یکی از انواع نان های شکلاتی فرانسوی است که در کشورهای مختلف بسیار معروف و پرطرفدار می باشد. این نان شیرینی خوشمزه که در ایتالیا، اتریش و آرژانتین نیز محبوب و پرطرفدار می باشد در وعده های غذایی مختلف و به عنوان میان وعده، صبحانه و پیش غذا سرو می ‌شود.

کروسان شکلاتی دستور پخت راحت و آسانی دارد و می توانید خیلی سریع در منزل این نان شیرینی خوشمزه و لذیذ را طبخ و آماده کنید. نان رول کروسان با مواد اصلی آرد، چیپس شکلاتی و کره طبخ شده و طعم و عطر فوق ‌العاده ‌ای دارد. می توانید از کرم شکلاتی، مارمالاد و انواع مرباها برای پر کردن داخل کروسان نیز استفاده کنید.

از دیگر انواع شیرینی های خوشمزه و معروف می توان به مارزیپان، ماکارون، شیرینی مادلین، اسلایس شکلاتی، ناگت شکلات، تارت گردویی و… اشاره کرد.

مراحل:

  • گام 1ابتدا آرد سفید و کره برش داده شده را در یک غذاساز بریزید و خوب مواد را مخلوط کنید.
  • گام 2آب را مرحله مرحله به مواد غذاساز اضافه و مجدد مواد را هم بزنید.
  • گام 3سپس بر روی سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با یک وردنه باز کنید.
  • گام 4خمیر را از دو طرف تا کرده و مجدد با وردنه صاف کنید.
  • گام 5۵ بار این کار را انجام دهید تا خمیر آماده شود.
  • گام 6سپس خمیر را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و گره بزنید.
  • گام 7به مدت یک ساعت خمیر را در یخچال بگذارید.
  • گام 8سپس خمیر را خارج کرده و با وردنه صاف کنید.
  • گام 9خمیر را به شکل مثلث برش دهید.
  • گام 10چیپس های شکلاتی را در وسط خمیر بریزید.
  • گام 11سپس خمیر را رول کنید و بپیچید.
  • گام 12تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری آب را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • گام 13با استفاده از یک قلمو، کمی از مایه را بر روی خمیرهای رول شده بمالید.
  • گام 14فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
  • گام 15در سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و کروسان شکلاتی را بچینید.
  • گام 16سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.  

مواد لازم:

  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  • چیپس شکلات: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • کره: ۸ قاشق غذاخوری
  • آب یخ: یک چهارم پیمانه

دیدگاه خود را بنویسید

5 ستاره
  • 5 ستاره
  • 4 ستاره
  • 3 ستاره
  • 2 ستاره
  • 1 ستاره
https://khordanihaa.ir